Hvordan man registrerer en brugt bil i DC

June 25

Hvordan man registrerer en brugt bil i DC

Nyder ingen stående i lange linjer, og tanken om at gå til Department of Motor Vehicles fylder de fleste mennesker med en følelse af angst. Med lidt forberedelse, kan du forkorte ventetiden for inspektion og registrering af et brugt køretøj på District Columbia DMV. Agenturet tilbyder tips, værktøjer og en lang række steder, der vil gøre processen mere bekvem. At vide på forhånd hvad du skal gøre vil tillade dig at tilbringe mindre tid i kø og mere tid på vejen.

Instruktioner

• Hent køretøj registrering, titel og tag former fra dmv.dc.gov. Oplede vægten af dit køretøj i ejerens manuel eller online for at få at vide hvor meget du skal betale for registrering. I 2010 var registreringsafgifter $72 for køretøjer af 3,499 lbs. eller mindre, $115 til 3.500 lbs. til 4.999 lbs. og $155 for 5.000 lbs. eller mere. Webstedet DMV for at lære de ekstra gebyrer for lien recordation hvis køretøjet er finansieret, punktafgifter skat og køretøj tags.

• Check udløbsdatoen på bilens inspektion mærkaten på forruden at afgøre, om det er udløbet. En inspektion er godt for to år og overdrages med ejerskab. Hvis det er udløbet, tage køretøjet inspiceres og modtage en gyldig mærkat før du registrere køretøjet. Den eneste inspektion Station er på 1001 halv Street, SW.

• Besøg dmv.dc.gov på at tjekke oplysningerne på de tre servicecentre, og vælge den bekvemme til din placering til at registrere køretøjet. De servicecentre er på 95 M St., SW; 3220 Pennsylvania Ave., SE, og 3222 M St., NW.

• Udfylde formularer, registrering, titel og tag alle downloadede køretøjet, at sikre dine oplysninger er aktuelle og præcise. Træffe alle dokumentation, herunder bevis for inspektion papirarbejde eventuelt til Service Center for at registrere køretøjet og betale gebyrer.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com