Hvordan til at sifon Gas fra en Toyota

September 22

Toyota har ære at være verdens største bil producent. Det gør bestsellere som Camry, tundraen og hybrid Prius. Men alle Toyotas biler, selv sine hybrider, dele deres grundlæggende brændstoftank design med resten af de gade biler til rådighed i dag. Brændstof tank design giver mulighed for brændstof til at være siphoned med en slange, og hvis du anvender en lille fysik know-how og lade tyngdekraften gøre de tunge løft, opsugning gas fra en Toyota kan være sikker. Ved opsugning gas ud af din Toyota med en slange, kan du overføre at brændstof til en strandet bil, der er kørt tør for gas eller i små, gas-drevne maskiner som generatorer, plæneklippere og sneslynger.

Instruktioner

• Park Toyota på plan jord, slukke motoren og tager nøglen ud af tændingen.

• Åbn brændstof døren, tage gas cap og feed ene ende af gummislange ind i gastank.

• Blæse i anden enden af slangen og lytte til lyden af boblende inde i gastank af Toyota. Hvis du kan høre boblende, det betyder enden af slangen er nedsænket i benzin og du er klar til at sifon.

• Indstille plast benzintank hvor du kan nemt nå det, så drapere slangen, således at det kommer ud af Toyotas gastank, skråninger helt til jorden og derefter kurver til udgangen holdt i din hånd. Kontroller, at du holder den løse ende af slangen højere end bilens indre tank.

• Holde den løse ende af slangen over bilens brændstof tank og begynder at sutte på det ved hjælp af din mund. Hold dine øjne på slangen, så du kan se brændstof bevæger sig gennem det. Fortsætte sucking kun indtil benzin fylder den laveste del af slangen og starter klatring længden fører op til munden. Derefter tage munden off slangen. Brændstoffet fanget i den laveste del af slangen vil forblive der.

• Lift plast gassen kan op højere end bilens brændstof tank og foder den åbne ende af slangen ind Kans åbning. Med slange inde i dåsen, Sænk forsigtigt kan indtil det er lavere end den brændstof tanken på bilen. Det er ofte nemmest at bare indstille kan fladt på jorden. Så snart den slange og gas kan er lavere end bilens brændstof tank, gas bør starte flyder frit gennem slangen og ind i dåsen.

• Hold hænderne på dåsen og slangen hele tiden, mens gassen er der kanaliseres, og når nok brændstof har været kanaliseres, løft forsigtigt dem begge indtil de er højere end Toyotas gastank. Strømmen af brændstof vil stoppe.

• Tag enden af slangen ud af gas kan. Ordne slangen og holde slutningen højt op, så alle overskydende brændstof fanget i slangen vil sive tilbage ned til Toyota's tank.

• Fjern slangen fra Toyota's tank, og derefter erstatte gas cap og lukke brændstof døren.

Tips & advarsler

  • Kun sifon benzin fra en Toyota, hvis det tilhører dig, eller hvis du har tilladelse. Søge øjeblikkelig lægehjælp, hvis du ved et uheld får benzin i din mund eller øjne under denne proces.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com