Hvad er Push-Pull styring?

June 18

Hvad er Push-Pull styring?

Push-pull styring er standard og måske mest anbefalede metode til at bruge en rattet peger bilen i en bestemt retning. Metoden tillader føreren at sidde i en bedre position, med et bedre greb hjulet og glattere drejning. Det er også betragtes som sikrere end andre styretøjets stilarter.

Baggrund

Drivere bruger generelt fire vigtigste metoder til at styre et køretøj. Typografien hånd over hånd tillader føreren at bruge begge hænder, skiftevis over hinanden til at trække hjulet. Drivere opnå dette ved at lægge hænder inde i kanten af hjulet, men også at skabe et svagt greb. Kors-arm stil lægger hænderne på 9 og 3 klokken på hjulet. Hænderne holdes stille samtidig halvt sving, der fører til at krydse armene. Metoden shuffle er hånd over hånd stil, med hjulet fodret gennem skiftende hænder, der opstod på 10 og 02: 00.

Push-Pull-metoden

Drivere placere hænderne på 10 og 2 klokken i push-pull-metoden. Når køretøjet vender venstre, trækker hånd på 10 rat ned til 6, mens højre hånd på 2 skubber hjulet op til 12. I dreje til højre, trækker højre hånd hjul fra 2 til 6 klokken, mens venstre hånd skubber hjulet fra 10 til 12. Chaufføren vender manøvren for at rette hjulet ved repositionering hænder på 10 og 02: 00. Nogle nordamerikanske motorkøretøj agenturer foreslår, at placere hænderne på 9 og 3 klokken.

Sikkerhed

Når du bruger metoden push-pull, skal føreren sidde korrekt med korrekt kropsholdning. Driveren lider mindre træthed, især på veje med kurver. Hænderne krydse aldrig til modsatte sider af rattet og armene forbliver i samme højde. Push-pull også tillader føreren at greb rattet med tommelfingre op, giver et bedre greb mens du trækker ned på hjulet. Metoden hånd over hånd kræver hånd at momentant forlade rattet, der kunne føre til at miste kontrollen. Føreren kan også flytte hænderne langsommere med push-pull end andre metoder, mens stadig vende køretøjet i god tid.

Standarder

Push-pull-metoden er en standard i de mest udviklede lande. Det har været så forankret blandt kørsel skole instruktører og tilstand motorkøretøj kørsel testere, at det ofte betragtes som den eneste rigtige måde at køre en bil. Men samfundet ændringer har løsnet greb af kravet om push-pull. Ændre skiven på en bilradio og drikker eller spiser i et køretøj, der var en gang ildeset og kan endda resultere i en politi trafik stop. Men som kørsel vaner ændring, så gør styretøjets metoder. I Det Forenede Kongerige, for eksempel landets drivende Standards Agency for nylig ændret sin eksaminatorer guide, der kun kræver drivere til at have evnen til at beherske køretøjet og ikke overveje, om hænderne er på 10 og 2 klokken eller driveren bruger cross-hænder eller hånd over hånd metoder. Sådanne nordamerikanske agenturer som California Department of Motor Vehicles kan anbefale forskellige styretøjets metoder afhængigt af kørselsforhold.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com