XLR Standard indstillinger

October 3

XLR Standard indstillinger

XLR-stik blev introduceret af kanon som kulminationen på arbejde for at give et mere kompakt mikrofonstik. XLR er en robust stik, som også låse på plads at sikre en sikker forbindelse. De 3 Pin XLR er nu vedtaget som standard connector til mikrofoner på verdensplan. XLR'er er lavet af mange fabrikanter og i flere forskellige konfigurationer.

3 pin XLR (XLR 3)

De 3 Pin XLR blev vedtaget i 1975 af IES som standard-stik til mikrofon skik. Det har efterfølgende også blevet vedtaget af SMPTE og AES. XLR 3 anvender princippet om "signal på ben,", der er output fra en mikrofon eller lyd skrivebord ved hjælp af mandlige connector, mens de kvindelige stikkene er indgangene. Mikrofon kabler med XLR er generelt "afbalanceret" kabler transporterer lydsignalet ned to ledninger, 180 grader ude af fase med hinanden og samle dem for at give et stærkt signal. Den tredje pin på stikket er for jorden og hjælpemidler i fjernelse af interferens.

4-pin XLR (XLR 4)

4-pin versionen af stikket bruges i belysningsindustrien for tilslutning af visse typer af tilbehør udstyr kontrol kabler. En populære brug er at forbinde farve skiftende enheder, kendt som "scrollers." Hver scroller kan have op til 16 farver i en patron monteret på forsiden af en lys. Styresignalet fra konsollen belysning bestemmer placeringen af gels i patronen, og derfor hvad farve skinner fra lyset.

5 pin XLR (XLR 5)

Den mest udbredte brug af 5 pin XLR er i belysningsindustrien, hvor USITT DMX 512 lysstyring standard angiver de 5 pin som dens stik. Ikke alle af benene der i øjeblikket anvendes, dog som to er afsat til videreudvikling af standarden som tilføje magt til enheder. For nylig, som belysningssystemer bliver mere komplekse, netværk bliver mere og mere brugt. Selv om de stadig bruge DMX 512 data protokol, er de overføres via Ethernet-kabler ved hjælp af standard RJ45 stik.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com