Hvad sker der hvis du er den eneste Person i "Sims" at dø?

July 20

Når du spiller "Sims", lærer du hurtigt, uden din indgriben for at beskytte og guide dem, dine simmere vil dø, og selv med din hjælp, spillet programmer dem til i sidste ende dø. Det er muligt for én Sim til at være den eneste, der dør under en betydelig del af spillet. Hvad sker der bagefter afhænger af hans situation.

Måder din Sim kan dø

Mange ulykker i The Sims serien kan resultere i dødsfald af dit SIM-kort. Han kan drukne i en swimmingpool, fange i brand og brænde til døden ved hjælp af en billig komfur, sulte ihjel hvis du glemmer at fodre ham, eller han kan ikke råd til mad eller electrocute selv forsøge at reparere elektronik eller apparater uden den passende kvalifikationsniveau.

Selvfølgelig dør Sim-også som i menneskers liv, når han er en ældre og har nået slutningen af sin faste levetid.

Én Person husstand

Hvis dit SIM-kort er den eneste Sim i husstanden, når han dør, er spillet tilknyttet dette hus slut. Du vil blive sendt tilbage til åbningsskærmen, og hvor din Sim boede vil blive opført som ledig og tilgængelig for en ny familie til at købe og flytte ind i. Når en anden bor i hus, han eller hun kan lejlighedsvis se spøgelset af "dyrt forlod" Sim.

Spøgelser af Sims, der dør af alderdom er grå, drukning ofre er blå, brænde ofrene er orange, elektrisk stød ofre er gule og spøgelser af dem, der døde af sult er lilla.

Fuldt hus

Hvis dit SIM-kort bor i hus med andre mennesker, når han dør, vil spillet gå. Genfærd af afdøde kan hjemsøge sin familie, og hans gravsten vil blive placeret på ejendommen. Du kan indtaste Køb mode for at bevæge gravsten, således at du er tilfreds med dens placering.

Langvarig indvirkning på familien til afdøde forekomme efter han døde. Du kan mærke din levende Sims stoppe for at græde og begræde med jævne mellemrum besøger deres elskede ens gravsten og drømmer ofte om SIM-kortet, der er død.

Forlænge livet eller forhindre død

Selvfølgelig, The Sims er bare et spil, og spil er normalt lettere at håndtere end det virkelige liv. Her, kan du forhindre død af alderdom eller forlænge din Sims levetid ved hjælp af snyd og tricks.

Når dit SIM-kort er en voksen, slukke for ældning at forhindre ham i voksende gamle og døende. Skubbe kontrol, shift og C på én gang på dit tastatur i spillet. Der vises en boks; type i "aldrende off" og tryk enter. Dit SIM-kort vil nu holde i hans nuværende livsstadium, indtil du aktiverer aldring igen ved hjælp af den samme proces, men at indtaste "aldring på," i stedet.

Forlænge levetiden på dit SIM-kort ved at lade ham drikke livseliksir. Når din Simmer har tjent mange aspiration point, åbne menuen Aspiration belønninger. Vælg eliksir af lLife køler og placere den i huset. Vær sikker på dit SIM-kort har en aspiration af guld eller platin, og pålægge ham at drikke den eliksir for at tilføje to eller tre dage til sin levetid med hver kop.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com