Lav indkomst hjælp med celle telefonregninger

November 19

Lav indkomst hjælp med celle telefonregninger

Mobiltelefoner var engang anset for at være en luksus, men de er blevet så almindeligt, at det kan være svært at klare sig uden en. Jobmuligheder og andre finansielle spørgsmål kan afhænge af, der kan nås med et øjebliks varsel. Der er privat planer, der gør en cell phone overkommelig for de fleste mennesker, men for dem med meget begrænset indkomst, føderale bistand er tilgængelig til yderligere reducere omkostningerne.

Low-Cost forudbetalte tjeneste

Forudbetalt telefon planer kan være en økonomisk måde at bruge en mobiltelefon, forudsat at minimal brug af cellulære minutter. Landsdækkende udbydere som Virgin Mobile og Tracfone tilbyder håndsæt starter i rækken $10-$20, og ofte tilbyde dem gratis fra deres hjemmesider som online kampagner. Som for sent 2009 er en måned-til-måned forudbetalte planen tilgængelig for $20 om måneden for 200 minutter; folk har brug for endnu kortere tid kan betale 20 cent per minut til faktiske tidsforbrug på telefonen, med gebyrer fratrækkes en forudbetalt betalingskort konto.

Virgin Mobile plan tillader købt minutter til at rulle over fra måned til måned, så længe en ekstra $20 er brugt på telefonen hver måned, så en almindelig abonnent, der kan opretholde dette niveau af service kan opbygge en bank af cellulære tid skal bruges senere. Virgin Mobile tilbyder også billige tekst messaging og data planer.

Livline bistand

Federal Communications Commission kører et program kaldet livline bistand, som subsidierer omkostningerne ved en telefon. Disse programmer er generelt kun tilgængelig for fastnettelefoner, men nogle stater kan have yderligere programmer til mobiltelefon regninger. Det er værd at kontakte din stat agentur for at se hvad der findes.

Støtteberettigelse varierer efter stat, men nogle stater bruger de føderale retningslinjer, som omfatter: indkomst under 135% af Forbundsrepublikken fattigdom retningslinjer eller deltagelse i et af følgende programmer: Medicaid, mad frimærker, supplerende sikkerhed indkomst, føderale boliger bistand, Low-Income Home Energy Assistance Program, midlertidig støtte til trængende familier eller programmet gratis frokost. Du kan bestemme din specifikke støtteberettigelse på livline Support-webstedet.

Kvalitetssikring Wireless

I December 2009 lanceret Virgin Mobile programmet Assurance Wireless, som arbejder sammen med livline bistand til at give gratis mobiltelefoner til kvalificerede mennesker. Dette giver en gratis telefon og 200 minutter pr. måned i celle foretage en opringning service. Yderligere telefontjenester, herunder flere minutter og datatjenester, kan købes fra virksomheden. Ved lanceringen, dette program var kun tilgængelig i North Carolina, New York, Tennessee og Virginia, men nye stater bringes ind i programmet; Tjek Assurance Wireless hjemmeside for støtteberettigelse og dækning kort.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com