KLARE 3G Internet DirecTV problemer

March 1

KLART tilbyder over-the-air, high-speed trådløs Internet service ved hjælp af teknologier, der anvendes typisk til at levere mobiltelefoner med Web access. DirecTV tilbyder digital satellit programmering, bygger primært på satelitsendingerne, men kan også omfatte indhold, der leveres fra internettet. Denne DirecTV service kræver en højhastigheds-internetforbindelse og ekstra udstyr til at arbejde ordentligt. Fordi KLARTS 3G net-baserede Internetservice er langsommere end kabelforbundne kabel og DSL-forbindelser, kan du opleve problemer med din DirecTV service.

Hastighed

Februar 2012, klart tilbyder 4 G trådløs adgang til internettet, er der cirka fire gange hurtigere end 3 G teknologi. Nye kunder kun får mulighed for at 4G-tjeneste, men eksisterende kunder, der abonnerer på 3G-tjeneste er stadig kunne bruge denne teknologi. KLARS 3G-tjeneste giver dataoverførsel satser på op til 10 megabit pr. sekund, men typisk producere priser mellem 3 Mbps og 6 Mbps. I sammenligning overfører DSL-forbindelser, data med op til 15 Mbps, mens kabel forbindelser overførsel med hastigheder på op til 150 Mbps. Forskellen mellem KLARTS 3G og DSL eller kabel-forbindelser kan forårsage problemer, når du forsøger at se downloadede eller streamede video indhold gennem Directvs webbaserede tjenester.

Forbedre hastighed

Directv's Web-baserede funktioner tillader jer hen til dataoverføre video indhold direkte til din modtagerboks til visning på et senere tidspunkt. Hvis du er i en travlt med at se film eller Vis, er du mere tilbøjelige til at løbe ind i problemer med at bruge CLEAR'S 3G Internetservice end hvis du tilsluttet via en DSL eller kabel link. Du kan maksimere CLEAR'S 3G-hastighed ved at afbryde alle enheder, der kan være forbundet til routeren klar eller ved at forsøge at hente under ikke-peak trafik timer, som er typisk i de sene nattetimer og tidlige morgen-timer.

Streaming Video

DirecTV også tillader dig at se streaming video indhold fra YouTube via dens Web-baseret servicefunktioner. Streaming video indhold kræver en masse båndbredde og høje dataoverførsel hastigheder til at arbejde ordentligt, funktioner, der kan vise sig problematisk, når du bruger CLEAR'S 3G Internetservice. Hvis den streaming video indhold ikke overføres hurtigt nok, vil du opleve buffer og forsinkelse gange, der forårsager videoen på pause eller til at give hakkende afspilning. Ved hjælp af den samme fejlfinding taktik med at forsøge at forbedre hastigheder kan arbejde med dette problem.

Grænseflade

KLART bruger modemer til at give computerenheder, herunder Directvs modtagerboksen, med data fra internettet. Det er muligt, at din specifikke DirecTV modtageren og de klart modem, som du bruger ikke er kompatible, hvilket vil medføre problemer, når du forsøger at bruge satellit-udbyder Internet-baserede funktioner. En af typerne modemer klare tilbud er et USB-modem, der tilsluttes direkte til en computer for at give adgang til internettet, men på computeren kun. Hvis du forsøger at få adgang til Directv's Web-baserede funktioner ved hjælp af KLARES USB modem, vil du kun løbe ind i problemer. DirecTV vil kun arbejde med CLEAR'S standalone modemer, der tilbyder Internet-forbindelser til flere enheder.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com