Sådan Fix Microsoft Office 2007

October 29

Microsoft Office 2007 er en produktivitet suite, der har forskellige produkter, der er installeret på dit system, så Word og Excel. Problemer, der opstår, når du bruger et Microsoft Office 2007-produkt på din computer kan fastsættes ved hjælp af hjælpeprogrammet diagnostik for Microsoft Office. Du kan også bruge Find og Reparationsværktøj. For at gøre dette skal du få adgang til en indstilling fra enten den Opståen Menu eller via kontrolpanelet.

Instruktioner

Diagnostisk værktøj

1 Klik på Start-menuen og derefter vælge indstillingen for "Programmer." Gå til programgrupperne for Microsoft Tools. Vælg "Microsoft Office værktøjer" og klik derefter på indstillingen til "Microsoft Office Diagnosticering."

2 Klik på knappen "Fortsæt", når Microsoft Office Diagnosticering-velkomstskærmen vises.

3 Klik på knappen "Kør diagnosticering", når skærmbilledet Start Diagnostics vises. Denne skærm vil vise dig, hvad bliver tjekket og status for den diagnostiske test. Vent, mens diagnostik tests køres.

4 Klik på knappen "Fortsæt", når diagnostik er færdig. Du vil se en oversigt over resultaterne på næste side. Klik på knappen "Fortsæt".

5 Klik på "" lukknappen for at lukke værktøjet Microsoft Office Diagnosticering.

Opdage og reparere

6 Klik på menuen Start og derefter gå ind i "Kontrolpanel".

7 Vælg indstillingen for "Programmer" og derefter vælge indstillingen for "Fjern et Program."

8 Rul ned og find posten for Microsoft Office 2007. Fremhæve navnet og derefter klikke på knappen "Rediger".

9 Vælg indstillingen for "Reparation" og klik derefter på knappen "Fortsæt". Vent mens Microsoft Office 2007 er ved at blive repareret.

Tips & advarsler

  • Hjælpeprogrammet Microsoft Office Diagnosticering er også tilgængelig fra hver softwareprodukt fra menuen Hjælp.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com