Oplysninger om brug af Radar kanoner af retshåndhævelse

May 31

Oplysninger om brug af Radar kanoner af retshåndhævelse

Radar kanoner er nyttige og pålidelige værktøjer til de retshåndhævende myndigheder til at markere hastighedsoverskridelser køretøjer. I dag, med deres præcise målinger og lang rækkevidde nøjagtighed, er radar kanoner afhang af trafik patrulje for størstedelen af deres hastighedsoverskridelser citater.

Definition af Radar

Radar står for radio påvisning og spænder. En radar enhed udsender elektromagnetiske frekvenser i form af radiobølger, som er i stand til at lokalisere bevægelige eller fast objekter og bestemme deres hastighed og placering.

Typer af Radar kanoner

Der er forskellige typer af radar: Doppler radar er den type, der anvendes af de fleste retshåndhævende myndigheder. Ifølge Radarguns.com, er Decatur model standard i retshåndhævelse i dag, mens alternative modeller som Stalker indeholder ekstra funktioner, såsom evnen til at registrere retningen af bevægelige objekter.

Hvordan Radar kanoner arbejde

Doppler-radar kanoner funktion på Doppler princippet, som er en matematisk ligning, der bruges til at bestemme hastighed baseret på ændringer i bølge frekvens. Radar pistol sender radiobølger ved en bestemt frekvens, at hoppe ud et givet objekt og vende tilbage til den Pistols sensor. Kontakt med objektet, ændrer hyppigheden af radiobølger; med forskellen mellem oprindelige og de nyligt registrerede frekvenser er en Doppler-radar stand til at bestemme hastigheden af et objekt i bevægelse med præcision.

Radar-detektorer

En væsentlig hindring for succes af politi radar kanoner er den stigende popularitet af personlige radar-detektorer. Radar-detektorer er mikrobølgeovn Radiomodtagere, der søger efter radar signaler inden for et bestemt område. Den generelle idé er, at disse enheder er i stand til at påvise tilstedeværelsen af radar bjælker, før de er i stand til at finde dig og flag du for hastighedsovertrædelser. En del af radar-detektor fordel er, at det er i stand til påvisning over bakker og omkring kurver, mens stråle af en radar pistol kan kun rejse i en lige linje. Når strålerne registreres, leverer enheden en slags audio eller visuel advarsel. Radar-detektorer er ulovligt i nogle stater, så det er vigtigt at kontrollere lokale love, før du køber til brug.

Radar statistik

Ud af de anslået 20 millioner hastighedsoverskridelser citater udstedt årligt landsdækkende, cirka 13 millioner af dem stammer fra brugen af politi radar kanoner.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com