Hvordan at oprette en Backup harddisk & skabe en brugelig til opstart opsving CD med Windows XP

July 18

Skabe en sikkerhedskopi afskrift i jeres skrap disk og placere den på en brugelig til opstart opsving CD vil giver dig mulighed at have et dobbelt formål backup og recovery værktøj til din computer, som du vil være i stand til at gendanne din harddisk eller starter computeren i tilfælde af, at Windows XP nægter at initialisere. Dette opnås ved at oprette en CD med en boot disk image sammen med en backup fil fra din PC.

Instruktioner

1 Klik på "Start". Åbn "Programmer", "Tilbehør," "System Tools" og "Backup."

2 Vælg "Sikkerhedskopier filer og mapper" og vælg "Lad mig vælge, hvad der skal sikkerhedskopieres."

3 Marker afkrydsningsfeltet bogstavet for det drev, du ønsker at sikkerhedskopiere. Vælg den "Desktop" som den placering, hvor du vil gemme sikkerhedskopifilen.

4 Tryk "Udfør" for at oprette sikkerhedskopien.

5 Gå til webstedet Boot Disk hvis link vises nedenfor i afsnittet ressourcer og hente en boot billed af dit valg. Når du er i tvivl, skal du vælge boot billedet med det højeste versionsnummer.

6 Åbn din CD-brænding program og vælge at oprette en "Boot" eller "Billede" CD. Indstille den downloadede boot billed som "boot" eller "Billede" fil og træk og slip harddisk backup filen til CD-køen. Tryk på "Burn" til at oprette din opsving disk.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com