Sådan kontakter du Dell-computere Via E-mail

June 10

Dell-computere er en teknologi producent, der sælger computere og forskellige computertilbehør. Sammen med salget af bærbare computere, stationære computere og server-systemer giver det også støtte til sine produkter. Dell har mange supportmuligheder, der er tilgængelige, herunder e-mail support. Indstillingen e-mail kan være svært at finde, men kan findes fra Dells officielle hjemmeside (Se referencer).

Instruktioner

1 Åbn en webbrowser, og skriv "www.dell.com" i adresselinjen. Tryk på "Enter" for at indlæse siden.

2 Rul til bunden af Dells websted, så klik på den blå "kontakt" samkøre placeret nær bunden. Hvis du har problemer med at se links, skal du klikke på "Store tekst", eller tryk på tasterne "Ctrl" og "F" for at åbne vinduet "Søg". Skriv "Kontakt" i vinduet, så klik her for at søge indtil du finder det korrekte link nederst.

3 Klik på ikonet for muligheden der passer bedst til dine behov. For eksempel, kan du klikke på "Kontakt Teknisk Support" eller "Kontakt kundeservice."

4 Klik på knappen grønne "E-Mail" på følgende side. Afhængigt af den indstilling du har valgt, vil en e-mail-formular poppe op, du kan udfylde med oplysninger, der kræves. Udfyld formularen, så klik på "Send" eller relevante link eller -knappen for at sende e-mailen. Din forespørgsel vil blive sendt til Dell.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com