Hvordan man kan overvåge temperaturen i en CPU-System

January 21

Hvordan man kan overvåge temperaturen i en CPU-System

Computerens processorenhed (CPU) har en vifte af temperaturer, der kan tåle og stadig operere uden tab i effektivitet eller fare for chippen. Hvis du føler, at din computer køling setup er subpar eller du har et problem med fans inde i din computer sag, kan du installere CPU temperatur overvågning software. Mest moderne CPU chips har temperatursensorer på chippen og blot har brug for software til at fortolke dataene.

Instruktioner

Blæserhastighed

1 Navigere hen til hastighed Fan hjemmesiden og klik på "Download". Vælg "Gem" for filen "installspeedfan441.exe."

2 Dobbeltklik på den downloadede fil. Hvis du ikke er sikker på, hvor din Internet-browser standard downloadplacering er, skal du klikke på "Funktioner" og "Muligheder" eller "Internetindstillinger" til at finde ud af.

3 Klik på "Kør" når du bliver bedt af Windows. Klik på "I Agree." Klik på "Næste", derefter "Installer." Du kan ændre standardplaceringen ved hjælp af knappen "Gennemse" i dette vindue. Klik på "Luk" for at fuldføre installationen.

4 Gå til "Start", derefter "alle programmer." Gå til mappen "SpeedFan" og klik på "Speedfan" program. Din CPU temperatur vises på hovedsiden af programmet under højre side. Et generelt computer temperatur og en temperatur for hver kerne af din CPU vises. En ordning bakke ikon vil også vises og viser din computers temperatur.

Real Temp

5 Gå til webstedet Real Temp. Klik "Downloads." Udvid sektionen "Sys Info" i venstre sidebar. Klik på "Real Temp." Klik på "Ægte mildne 3.4." Klik på "Download nu". Klik på "techPowerUp! US-3." Vælg "Gem" eller "Gem fil".

6 Dobbeltklik på "RealTemp_340.zip", når den er færdig downloadet. For at udtrække denne fil, skal du bruge en unzipping program som Winzip eller Winrar. Dobbeltklik på "RealTemp.exe", når filerne er udpakket.

7 Tjek din CPU temperatur ved at kigge under den første temperaturmåling.

Core Temp

8 Navigere til webstedet Core Temp. Klik på linket "Installer". Vælg "Gem" eller "Gem fil."

9 Dobbeltklik på "Core-Temp-setup.exe", når overførslen er fuldført. Klik på "Kør."

10 Klik på "Næste". Vælge "Jeg accepterer aftalen" og klik på "Næste". Klik på "Næste" to gange mere. Fjern markeringen i feltet ud for "Boost din PC nu", medmindre du ønsker at installere en tredjeparts uafhængige bundtede software med Core Temp. Klik på "Install". Uncheck "Installere søgning ekstraudstyr", medmindre du ønsker at installere dette medfølgende software. Klik på "Næste" to gange, derefter "Færdig."

11 Gå til "Start" og "Alle programmer." Gå til mappen "Core Temp" og klik på "Core Temp" program. CPU temperaturaflæsninger er i bunden af vinduet Core Temp.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com