Hvordan til at udskrive på Plastic Film fra en PC til en InkJet

July 19

Plastfolie tilbyder et unikt medie for håndværk og projekter, fordi det er sædvanligvis klart eller gennemskinnelig, tillader lys at filtrere gennem farver for en farvet glas effekt. Specielle inkjet ark har en coatede side for blæk til at indstille. Glat plast plader ikke belagt til inkjet-printere kræver tid til overflade blækket tørre, som maling. Brugere kan overføre stadig-vådt designs på ubestrøget plastfolie til andre absorberende overflader, såsom papir håndværk. Inkjet printer utilities indeholder muligheder for at kontrollere kvaliteten af udskriften, som tykt papir indstilling, langsommere udskrivningshastigheden og fine opløsning.

Instruktioner

1 Kontroller printerens utilities og drivere er installeret på computeren.

2 Åbn den ønskede billede eller fil.

3 Overveje hvordan plast vil blive anvendt til den ønskede overflade eller hvordan billedet vil blive brugt. For eksempel vil plastik klamre film til windows ikke have det udskrevne billede rørende glasoverflade (for at undgå blæk overførsel og udtværing); plastfolie bruges på en lyskasse vil have det udskrevne billede på indersiden, så overfladen ser ud glat (kræver et omvendt billede).

4 Spejlvende billedet så at det er omvendt, hvis det er nødvendigt, baseret på trin 3.

5 Indsæt en plastfolie manuel fødning papiråbningen eller indsætte en plastfolie i printerens papirbakke. Hvis du bruger film ark til inkjet-printere, Sørg for at indsætte ark, så den ru eller klistrede side vender side til udskrivning og den forede kant vender indersiden af printer (papirindføring). For eksempel HP Premium-transparenter er belagt på den ene side og har en stiv, hvid kant på ét kort kant til at lette papirindføring gennem rullerne.

Vigtig bemærkning: Hvis plastfolie er meget tynd (f.eks. plastfolie), placere filmen på et ark papir og anbringer filmen med tape (der dækker alle sider og kanter).

6 Vælg funktionen Udskriv i programmet (normalt placeret i den øverste menulinje eller værktøjslinje).

7 Vælg destinationsprinteren og de følgende udskrivningsindstillinger i menuen Udskriv:Papir type: gennemsigtighedOutputbakke: manuel papirindføring eller skuffe 1Kvalitet: Normal eller bedst (Vælg "Bedste" for fotos)Grænseløst udskrivning: Off

8 Klik på knappen "Udskriv".

9 Omhyggeligt hold udskrevne filmen kanten at undgå udtværing af billedet. Sted på en flad overflade tørre grundigt (normalt natten over, især hvis filmen ikke er belagt på den ene side til inkjet brug).


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com