Problemer med DMR-ES15

March 29

Problemer med Panasonic DMR-ES15 DVD-optageren kan gøre visning og optagelse disk en udfordring. Problemer kan skyldes kompatibilitetsproblemer med den eksterne enhed, du forsøger at se indhold på, formatet af den disk, du forsøger at brænde indholdet til og den hardware, du bruger. Brug fejlfinding til at slibe ind på problemet og få din DVD optager tilbage på sporet.

Slette spor frigøre ikke diskplads

Mens du kan slette spor fra skrivbare DVD-diske, dette ikke rent faktisk frigør plads på disken, det bare forhindrer dig i at være i stand til at få adgang til denne fil igen. Til fri plads på en genskrivbar disk, du nødt til at slette den ældste fil først. Hvis du har tre filer på disken og du sletter den anden fil, som du lægger på der, vil ikke at stadig være frigjort rum indtil du sletter den tredje fil.

Kan ikke optage på disken

Disken er muligvis ikke en skrivbar eller genskrivbar disc, eller det kan være fuld, hvis du ikke kan skrive optage hen til en diskette. Alternativt, nogle indhold har forskellige former for rettighedsforvaltning forbundet med det, der begrænser antallet gange, der specifikt indhold kan brændes til en disk. Også, hvis du har afsluttet en disk, selv om disken stadig er ledig plads på det, vil du ikke kunne sætte nogen mere indhold på installationsdisken. Derudover, selvom en disken er genskrivbare og ikke har afsluttet, hvis det blev oprettet ved hjælp af en anden diskbrænder kan Panasonic DMR-ES15 DVD-optageren ikke være i stand til at skrive filer til disken.

Ingen lyd

Den fil, du forsøger at spille kan ikke kunne afspilles på Panasonic DMR-ES15 surround sound-tilstand. Derudover er nogle indhold låst fra at spille i visse lyd tilstande. Prøv at ændre audio-udgangsstikket på din DVD-optager om lyd nu er hørbar. Ligeledes, sikre at de audio kabler, der forbinder din DVD optager til en ekstern enhed fast forbundet til begge enheder og ikke løs. Også, tjek lydkabel fra flosser eller skade. Hvis du bemærker fysisk skade på kablet, kan du prøve at bruge et andet audio kabel som du ved fungerer.

Forvrænget billede

Hvis du ser indhold fra en disk, som du har brændt, kildefilen brændes til disken kan have set okay på en computer, men det kunne se sløret eller forvrænget, når ses på et TV. Ændre størrelsen på kildefilen, og derefter brænde den til en disk igen på en højere opløsning. Panasonic DMR-ES15 DVD-optageren kan indstilles til output video feed i progressive scan-tilstand, men tv'et ikke understøtter denne tilstand. Holde "Play" og "Clear" knapper på din DVD-optagerens fjernbetjening eller på forsiden af enheden i mindst fem sekunder skifter video output til interlaced-tilstand.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com