Hvordan du udskifter en 1995 Ford Contour 2.0 afkøling Fan relæ

January 6

Ford Contour var posten midtvejs mellem Taurus og Escort fra 1995 gennem årene 2000 produktion. 1995 modelår kom i tre trim niveauer: GL, LX og SE. GL og LX modellen kom udstyret med en 2.0-liter motor, der producerede 125 hestekræfter. En kølende ventilator hjalp regulere temperaturen på motoren. Denne fan bruges en relæ til at tænde/slukke, elektrisk ventilator motor efter behov. Når denne relæ mislykkes, en af to ting sker: fan enten konstant kører, eller det aldrig kører. Erstatter den afkøling fan relæ på 1995 Contour 2.0-liter kræver ikke meget mekanisk viden til at fuldføre.

Instruktioner

• Åbne den kontur under hood power distribution blok--den sorte boks på den langt førerens side af motorrummet--ved at trykke på fanerne låsning og trække låget ud. Bemærk, at power distribution blok har to halvdele: et forreste og et bageste.

• Find den afkøling fan relæ--relæ i øverste hjørne af den forreste halvdel af power distribution blok. Grab relæet og trække det opad med en lille wiggling bevægelse til at fjerne den.

• Line stikben på den nye relæ op med beholder i power distribution blok og tryk relæet i beholderen.

• Sæt låget på toppen af krydset blok og tryk ned, indtil fanerne klikke på plads.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com