Hvordan kan jeg indsætte et britisk pund Symbol?

August 20

Hvordan kan jeg indsætte et britisk pund Symbol?

Tastaturer af nordamerikanske computere vil generelt have en nøgle for dollartegnet, men ikke for et pundtegn på britiske (£). Hvis du skriver et dokument eller at oprette et regneark, der kræver brug af britiske valuta, kan det virke problematisk. Heldigvis, selvom det tager lidt ekstra indsats, pund symbol kan indsættes i dine dokumenter ved hjælp af Tegnoversigt eller specielt nøglekoder.

Instruktioner

1 Åbn Tegnoversigt. Klik på computerens startknap og derefter vælge tilbehør, efterfulgt af Systemværktøjer. Klik på indstillingen Tegnoversigt i mappen Systemværktøjer.

2 Kig gennem de tilgængelige tegn i Tegnoversigt indtil du finde symbolet britiske pund. Det er normalt placeret i den femte række, i nærheden af den højre side af vinduet. Klik på symbolet og derefter klikke på knappen Vælg. Pund symbol vises derefter i boksen "Tegn for at kopiere". Klik på knappen Kopier.

3 Klik på stedet i dokumentet hvor du gerne pund symbol til at gå. Når markøren er i det korrekte sted, skal du indsætte symbolet pund ved at trykke på Control-V på dit tastatur.

Tips & advarsler

  • Hvis du bruger en Mac, er processen med at indsætte et britisk pund symbol endnu enklere. Sørg for, at markøren er placeret et sted i dokumentet, hvor du gerne symbol til at gå, derefter holde Alternativtasten nede og trykke på den 3. Dette vil gøre pund symbol vises i dokumentet.
  • Et pund symbol kan også indsættes på en PC ved at holde Alt-tasten nede mens du skriver 0163.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com