Hvor hen til havneby et mobilnummer

January 22

Hvor hen til havneby et mobilnummer

Hvis du planlægger at skifte celle foretage en opringning udbydere, er du nu lov til at tage dit telefonnummer fra én leverandør til en anden. FCC-regulerede processen er kendt som "portering", og det mandater, at ingen mobiltelefon udbyder kan holde dig som gidsler til deres tjeneste ved at nægte udgivelsen dit mobilnummer. Portering dit mobilnummer sikrer, at du ikke behøver at huske en ny celle foretage en opringning antal og behøver ikke at advare dine kontaktpersoner til nye kontaktoplysninger. I de fleste tilfælde er det gratis at overføre dit mobilnummer til et andet selskab, men nogle selskaber opkræve et mindre administrationsgebyr.

Instruktioner

• Ring til din mobiltelefon udbyder kundeservice. Ofte vil ringer "611" fra din mobiltelefon automatisk forbinde dig til kundeservice. Ellers, deres telefonnummer kan findes på din månedlige regning eller på deres hjemmeside.

• Vælg indstillingen fra den automatiserede menuen til at tale med en repræsentant for kundeservice vedrørende ændringer til din konto. Mange automatiserede menuer kan du trykke på "0" til enhver tid at nå frem til en repræsentant.

• Spørge repræsentanten for en "PAC", eller "portering autorisationskode." Den kode, som ofte består af en kombination af tre bogstaver og seks tal, er normalt gyldig i 30 dage. Hvis celle foretage en opringning antal ikke er overført inden for 30-dages-vindue, skal du muligvis ringe tilbage og anmode om en ny PAC.

• Give den PAC, som du modtog fra tjenesteudbyderen cellulære telefon til den nye udbyder med hvem vil du åbne en konto. Udbyderen af nye mobiltelefon vil være i stand til port din cellulær telefonnummer i deres system ved hjælp af PAC'EN

Tips & advarsler

  • Du kan blive opkrævet tillægsgebyr tidlig opsigelse hvis du port din cellulær telefonnummer forud tilfredshed af din kontrakt.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com