Sådan fjernes en Gateway 310S harddisk

September 28

Gateway udgivet sin 310S desktop computer i 2003 som en all-in-one hjemmecomputer og media center. Men ligesom enhver desktop computere, harddiske er ansvarlig hen til krak fra tid til anden. Mange desktop-brugere ikke klar over, hvor nemt det er at fjerne og udskifte harddisken på deres computer. Gateway 310S desktop har en skrap drive kapacitet på op til 40 GB lagerplads. Installere en ny harddisk kræver selv minimal demontering.

Instruktioner

1 Sluk for computeren og fjerner netledningen fra sin sokkel.

2 Skru de to hånd-strammet fingerskruer fra bagsiden af computeren. Tag fat i støbt håndtaget på sidepanelet med den ene hånd, og skub derefter sidepanelet fra computer tower, indtil det er helt fjernet. Dette vil afsløre alle computerens indvendige komponenter og enheder.

3 Afbryde strøm og data-kabler fra bagsiden af din computers harddisk. Begge af disse kabler har hvide stik og udvide fra bagsiden af harddisken og tilsluttes bundkortet. Tryk på fanen låsning, der holder harddiskbakken på plads, og derefter fjerne harddisken bay fra sin rum.

4 Fjern de fire Phillips-head skruer sikring harddisken i harddiskbakken. Skub den gamle harddisk ud af harddiskbakken og sæt den til side.

5 Placer den nye harddisk inde i harddiskbakken; Juster skruehullerne på harddisken med skruehuller på harddiskbakken. Brug de fire Phillips-head skruer til at fastgøre den nye harddisken til harddiskbakken.

6 Placer harddiskbakken tilbage i sit rum i computer tårnet. Tryk på harddiskbakken indtil låsetappen klikker bakken på plads. Tilslut data og strøm kablerne på bagsiden af den nye harddisk.

7 Skub sidepanelet på computer tårnet, og derefter erstatte fingerskruer på bagsiden af computeren. Tilslut strømledningen, og tænd derefter computeren for at teste den nye harddisk.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com