Typer af rutediagrammer

September 28

Et rutediagram bruges til visuelt præsentere stadier af en proces. Oftest anvendes i edb-systemer eller andre virksomhedsprogrammer, give rutediagrammer os med trinvise oplysninger til at hjælpe os med at forstå trinene i et projekt eller et system. Et rutediagram ved hjælp af grafik eller symboler til at repræsentere de forskellige stadier, hjælper med at forenkle en proces for at tillade let fejlfinding. Hver trin giver normalt en kort beskrivelse af processen. Pilene der bruges til at sammenkæde trinene og giver en nem måde at følge processen.

Bruger

Rutediagrammer bruges i kortlægning af computeralgoritmer. Men med computer avancement i 1970 ' erne, fysiske rutediagrammer mistet nogle betydning fordi programmeringssprog gjort processen lettere. Det er almindeligt, at en virksomhed til at bruge et rutediagram i udvikling af nye systemer eller software, men de fleste ofte sin via rutediagram software. Et godt eksempel er DrawAnywhere, som kan bruges online uden at downloade software. Du kan også købe software som Visio eller SmartDraw, som tilbyder flere muligheder.

Dokument rutediagram

Et dokument rutediagram sporer bevægelse af et dokument, som interne notater, lønoplysninger og interoffice mail, gennem et system. Diagrammet er kolonner, som er adskilt af lodrette streger. Hver kolonne repræsenterer et afsnit, medarbejder, afdeling eller enhed i et selskab. Flowdiagrammet viser, hvordan et dokument passerer fra en del af virksomheden til en anden. Normalt, dokument rutediagrammer indeholde minimal detaljer, bare ruten dokumentet tager fra ét sted til et andet.

Data rutediagram

Et data rutediagram illustrerer, hvordan data passerer gennem et system. Symboler angiver operationer i forbindelse med strømmen af data og lagring, input og output materialer nødvendig for at holde strømmen i gang. Dette er en god måde at holde styr på hvor data kommer fra og hvor det ender. Datarutediagrammer er mere optaget af bevægelsen af data end hvordan data behandles.

System rutediagram

Et system rutediagram viser, hvordan en hele systemet fungerer ved at demonstrere, hvordan datastrømme og hvad beslutninger er lavet til at styre denne begivenhed. Symboler, der angiver beslutninger, processer, indgange og udgange og data flow er de vigtigste elementer i et system rutediagram. Disse adskiller sig fra datarutediagrammer, fordi de viser beslutninger, som er mere detaljeret. System rutediagrammer bruges i felter sådanne tilfælde som fly kontrol, centralvarme og automatiske vaskemaskiner.

Programmet rutediagram

Et program rutediagram demonstrerer, hvordan et program fungerer inden for et system. Disse rutediagrammer viser alle bruger-interaktion veje ved hjælp af bokse og pile. Disse pile og kasser danne hierarkiske menuer. Programmet diagrammer kan være store og komplekse. Men de er nyttige for kortlægning af et helt program. Et eksempel på program rutediagram storyboarding for en film. Med alle hensigter kortlagt, kan folk se præcis hvordan en program funktioner.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com