Sådan installeres Memphis højttalere

February 16

Memphis bil Audio producerer en bred vifte af bilens højttalere og forstærkere. Memphis højttalerne er bygget til high-power bil audio applications og anvendes typisk i forbindelse med eftermarkedet bil receivere og forstærkere. Installation af Memphis højttalere er en generisk operation, men---den metode du bruger til at installere højttalerne Memphis kan bruges til alle mærker af eftermarkedet bil højtalere.

Instruktioner

• Fjerne en 1/2 tommer af isolering med et sæt af wire strippere fra enderne af højttaler wire kundeemner, der tillægger Memphis højttaler.

• Skub den cylindriske slutningen af et dias terminal over den nøgne ende af positive højttaler wire bly. Denne højttaler wire bly bliver rød eller markerede med et sæt af "+" markerer. Placer kæberne af en crimp værktøj over dias terminal og krympe cylinder på den nøgne wire.

• Skub den cylindriske slutningen af et dias terminal over den nøgne ende af negative højttaler wire bly. Denne højttaler wire bly vil være sorte eller markerede med et sæt "-" mærker. Placer kæberne af en crimp værktøj over dias terminal og krympe cylinder på den nøgne wire.

• Skubbe skydemekanismen terminal på positive højttaler wire bly ind under fanen positive højttaler terminal på bagsiden af højttaleren. Denne fane er markeret med et "+" mark. Skubbe skydemekanismen terminal på positive højttaler wire bly ind under fanen negative højttaler terminal på bagsiden af højttaleren. Denne fane er markeret med et "-" mark.

• Placere højttaleren i højttaler monterer åbning i din bil og sikkert med skruerne forsynet med taleren.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com