Sådan Fortæl Hvis du har en dårlig hjul eller dæk

March 2

Sådan Fortæl Hvis du har en dårlig hjul eller dæk

Dæk problemer opstår normalt slid, men de kan også skyldes fremstilling uheld. Dæk spørgsmål kan medføre, at køretøjet at trække til den ene side, vibrere og bruger mere brændstof, da køretøjet skal arbejde hårdere for at flytte på slidte og deflateret dæk. Dårlige dæk kan også resultere i bilulykker, da en slidt dæk kan eksplodere og forårsage du at miste kontrollen over køretøjet. Det er vigtigt at kontrollere dine dæk for slitage og være meget opmærksomme på hvordan din bil kører på alle tidspunkter.

Instruktioner

• Inspicere dæk og dæksiden for defekter, såsom krusninger, blå mærker, mangler bidder af slidbane, enhver separationer i slidbane, revner, skrammer og nedskæringer. Disse dæk spørgsmål kan opstå fra kører over noget utroligt skarpe eller en produktions fejl.

• Ser for snavs, mud pakket ind i bagsiden af kanten eller indlejret i de faktiske trim af dæk. Dette kunne medføre dæk at være off-balance og forårsage vibrationer under kørslen. Vibrationer kan også være forårsaget af ujævnt fordelte radial snore i dæk dæksiden og ujævn slidbane slid. Radial ledningen spørgsmål skal være diagnosticeret af en professionel. Du kan køre dine hænder på tværs af slidbanen i begge retninger til at føle, hvis en del af dæk føles grovere end den anden; Dette kunne indikere ujævn slidbane slid.

• Tjekke dæktryk i begge front dæk ved hjælp af en trætte trykmåler. Indsæt spidsen af gauge til dæk ventilen, og Tillad tryk til at skubbe måling stick. Begge forreste dæk skal have den samme mængde pres. Det nøjagtige beløb af pres dækkene skal skrives på dæk dæksiden (f.eks. 30 psi). Hvis dækkene er under-oppustede, eller man har større pres end den anden, Pump begge dæk, indtil de har en identisk mængden af pres. Et dæk med lavt tryk kan forårsage bilen til at trække til denne side, når du kører. Hvis du finder dig selv at behøve at re puste et dæk ofte, som en gang om ugen, vil dæk sandsynligvis nødt til at blive lappet.

• Lytte til dæk, når du fylder den med luft. Hvis du hører en "hvislende" lyd, har dæk en udsivning. Lækage skal repareres, eller dæk skal udskiftes.

• Inspicere dæk slidbane slid. En slidt dæk vil få bilen til at trække til den ene side. Indsæt en krone ind i rillen af dæk. Sørg for Abraham Lincolns hoved går i første. Rillen skal være dybt nok til at dække en del af lederen af Abraham Lincoln. Hvis slidbanen ikke er høj nok til at dække en del af Lincolns hoved, skal dækkene udskiftes.

• Diagnosticere en tilpasning problem. Skifte venstre-front dæk med højre-front dæk. Derefter køre bilen, og se, hvis du fortsat har problemer, når du kører. Hvis køretøjet fortsætter med at trække i den ene retning, er problemet ikke dækket men justeringen.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com