Hvad sker der, hvis Blackra1n bliver slettet fra min telefon?

August 25

Hvad sker der, hvis Blackra1n bliver slettet fra min telefon?

Blackra1n er et jailbreak hjælpeprogram lavet af Geohot for iPhone og iPod Touch. Hvad sker der, når du sletter Blackra1n afhænger af, om du vil fjerne app eller den faktiske jailbreak. Der er en enorm forskel; app er kun nødvendigt én gang, mens jailbreak påvirker systemfiler og din evne til at installere tredjeparts apps.

Procedure

Blackra1n er hentet fra Blackra1n.com hjemmeside i form af en installatør er mindre end 1MB i størrelse. Når din iPhone er forbundet til computeren, programmet sætter det ind i recovery mode og fuldender jailbreak uden yderligere input. Alt er fuldautomatisk, når du klikker på "Gør det Ra1n." IPhone genstarter, og en ny ikon vises i form af en sort regndråbe.

Blackra1n App

Tryk på regndråbe med titlen, "Blackra1n" og du får valget af installation af Cydia, Rock og/eller Blacksn0w. Cydia og Rock er pakke installatører, der giver adgang til tredjeparts-applikationer. Blacksno0w låser baseband, så du kan aktivere telefonen med andre cellulære udbydere. Denne app kan fjernes sikkert, når du har valgt de ønskede indstillinger. Long-Tryk på regndråbe indtil det wiggles og tryk på "X" for at afinstallere den.

Jailbreak fjernelse

Hvis Blackra1n jailbreak er fjernet, er det installationsprogram, du har tilføjet efter jailbreak også fjernet. Da jailbreaking piller med systemfiler, skal du geninstallere de oprindelige filer over jailbreak at fjerne den. Tilslutte telefonen til en computer med USB-ledningen og køre iTunes. Vælg indstillingen "Backup" først at bevare den nuværende apps og indstillinger og derefter klikke på "Gendan". Alt på enheden er slettet, men du kan også gendanne data fra den sikkerhedskopi, du oprettede tidligere.

Andre overvejelser

Hvis du beslutter dig for at fjerne dine jailbreak, kan du ikke længere installere Brug funktionerne leveres af det. Apps du har hentet fra Cydia eller Rock forsvinder fra skærmen Hjem. Brugerdefinerede baggrunde, temaer og apps er ikke længere tilgængelig. Du kan altid rejailbreak, hvis ønsket, eller bruge en anden jailbreak metode som "Ultrasn0w," "Redsn0w" eller Jailbreakme.com. Enhver metode, du vælger, men vil annullere din garanti med Apple.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com