Hvordan du udskifter batteriet i en 2001 Sebring cabriolet

April 24

Hvordan du udskifter batteriet i en 2001 Sebring cabriolet

Bilens batteri giver køretøjet mulighed for at starte motoren og køre elektriske komponenter såsom lys, stereo system og computer kontrol. Når kører, generatoren holder det ladede nok til at starte det igen, når du slukker motoren. Over tid, vil batteriet holder et svagere gebyr og i sidste ende nægter at starte motoren helt. De fleste bilbatterier er lige under kølerhjelmen og tage minutter at erstatte, men i en 2001 Sebring cabriolet, batteriet er placeret bag den forskærm og tager en lidt større indsats.

Instruktioner

• Med Sebring motoren kører, dreje hjulene hele vejen til højre. Slukke motoren og trække på rattet til at låse det på plads.

• Fjern de tre plast push stik på splash guard placeret under rattet godt i forhjulet driver's-side. Træk skjoldet væk og sæt det til side til at udsætte batteriet.

• Fjerne bolt på batteri holderen ved hjælp af en skruenøgle. Løsn bolten på den negative (sort) post og fjerne kablet. Gør det samme for de positive (rød) kabel. Skub batteriet ud og sæt den til side.

• Skub i det nye batteri og erstatte mount og bolte. Vedhæfte den positive kabel til rød, eller "+" post på nyt batteri og Gentag for negativt eller "-" post. Sørg for at stramme boltene nok så kabler ikke glide ud batteri indlæg.

• Erstatte splash guard og skubbe de plast pins tilbage på plads.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com