Hvad er en Targa Top?

December 18

Targa top køretøjet blev populære i 1970 ' erne. Sikrere end en cabriolet, det fastsat open air fornemmelsen af en Cabriolet med sikkerheden i en hardtop. Porsche i sidste ende varemærkeregistrerede udtrykket og Porsche 911 Targa er en af de mest populære targa køretøj.

Definition af en Targa Top

En targa top køretøj eller targa, som de kaldes normalt, er en semi-konvertible bil. Det har et aftageligt tag sektion og en fuld roll bar installeret bag forsæderne. I en targa køretøj er bagruden enten fast eller aftageligt. Targa toppe adskiller sig fra T-toppe ved at en T-Top har en solid bar kører mellem toppen af forruden til bagruden eller roll bar. Denne bar er ikke flytbare.

Årsagen til Targa toppe

Targa toppe blev populære i 1970 ' erne men blev først introduceret i 60 's. Department for transport (DOT) forsøgte at forbyde konvertible toppe på grund af dødsfald, når køretøjer vælter i ulykker. For at omgå forbuddet, begyndte producenter at installere targa toppe eller T-barer.

Første Targa toppe

Den første targa top var på 1961 Triumph TR4, men det blev kaldt en surrey top. 1966 Porsche 911 Targa var den første brug af udtrykket "targa" i en produktion bil. Som Porsche gjorde Targa en populær stil, det er registreret varemærke for Targa navn. Dette tvang andre producenter til at træffe beslutning om andre navne for deres aftagelig top biler.

Biler til rådighed i Targa toppe

Gennem årene har fleste producenter gjort en targa top køretøj. Mens Porsche er den mest berømte, har Ferrari, Bentley, Ford, Chevy og Dodge også gjort targa top køretøjer. Mest avancerede sportsvogne er blevet tilbudt som en targa på et tidspunkt i deres produktionscyklus.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com