Hvor hen til omgå en iPhone aktivisering raster

May 9

Hvor hen til omgå en iPhone aktivisering raster

IPhone kræver bliver aktiveret via iTunes-program, før det kan bruges. IPhone aktivisering raster kan omgås ved hjælp af et forudbetalt kort til at betale for cellular netværk servicen snarere end den konventionelle metode til at bruge et kreditkort. Proceduren er ikke ulovligt og indebærer et par trin, hvoraf ingen er kompliceret. IPhone vil ikke blive skadet af omgåelse på aktivering skærmen.

Instruktioner

• Download for Mac eller PC version af iTunes synkronisering software (se link i ressourcer). Klik på iTunes ikonet, når overførslen er fuldført. Følg menu befalinger hen til oprette iTunes-programmet på computerens harddisk. Restart Datamaskine.

• Tilslut iPhone-tilslutningskabel til dock-forbindelse på iPhone. Tilslut anden enden af forbindelseskablet iPhone til en USB-port på computeren.

• Dobbeltklik på ikonet for programmet iTunes til at lancere det. Vent som et ikon i iPhone vises i kolonnen "Enheder" på venstre side af iTunes-program. Vent da på aktivering skærmen vises i midten af programmet iTunes.

• Indtast dit navn, adresse og kreditkortoplysninger i de relevante kolonner på aktivering skærmen. Angiv følgende falske CPR-nummer i kolonnen social sikring: 999-99-9999. Vælg en prisoversigt fra rullemenuen under kolonnen "Sats". Jeg accepterer at aktivering vilkår ved at klikke på knappen "Jeg accepterer". Tryk på knappen "Fortsæt".

• Vente på aktivering skærmen undlader at registrere telefonen og bringer op skærmen forudbetalt i stedet. Indtast oplysningerne fra AT & T forudbetalt mobiltelefon kort ind i de tilsvarende kolonner nederst. Indtast dit navn, adresse og andre oplysninger i de relevante kolonner. Tryk på knappen "Fortsæt" for at kunne bruge iPhone.

Tips & advarsler

  • Sikkerhedskopiere iPhone før gøre nogen Apple-initierede opdateringer--de kunne tørre forudbetalt kortoplysninger fra iPhone.
  • Du bliver nødt til at ringe til AT & T til at indtaste nye forudbetalt mobiltelefon kortoplysninger, da iPhone ikke har en måde at komme ind det.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com