Hvordan man kan kontrollere din satellit kabel Transmission

March 14

Hvordan man kan kontrollere din satellit kabel Transmission

Så du tror du kan have nogle problemer med din indre satellit eller kabel transmission og du har brug for en måde at tjekke ting ud. Coaxial kabel, hvilket er den standard ledninger til både satellit og kabel, er i stand til at transmittere HD-tv og digitale lydsignaler, men kræver det fulde omfang af det kabel båndbredde til at gøre dette. Hvis dine kabler har nogle slid eller skader, de kan ikke sende ordentligt og skal muligvis udskiftes.

Instruktioner

• Finde ud af hvor dit kabel main line kommer på din ejendom. Dette er normalt uden for dit hjem i nærheden af din telefonboks eller din magt eller vand meter. Dette vil være en coaxial wire, der enten kommer fra en telefon pæl på gaden eller under jorden. Et koaksial wire er runde med en ende. Hvis du har et satellitsystem, simpelthen spore ledningerne ned fra din parabol som udgangspunkt.

• Spore ledning til det punkt, hvor det første splitter; Dette vil fremgå af stor luns af metal i den ende, der opdeler wire fra én til to eller flere. Afbryde de vigtigste linje fra splitteren ved at dreje den metal ende, indtil den kommer løs. Indsæt derefter PIN-koden fra hovedlinjen i den pin mellemstore hul af test input port på din tester. Twist enden af kablet til at fastgøre den på plads.

• Kør testen og Bemærk den signalstyrke. Hvordan det gøres varierer baseret på din tester, men der er som regel en knap på forsiden. Reconnect main line til input side af splitter når du er færdig.

• Følg én af linjerne fra splitteren indtil du nå en anden split eller et tv. Afbryd ledning og test den igen som du gjorde før. Tage en læsning. Signalet skal være magen til det du fik fra den oprindelige plan. Hvis ikke, kablet bør udskiftes.

• Gentag for alle resterende kabler.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com