Rack-Mount Stereo komponenter

July 19

Rack-Mount Stereo komponenter

Noget om audio udstyr monteret på stativer giver indtryk af professionalisme. Stativer har også nogle praktiske appel, som klart for enhver, der nogensinde har set en rats' reden til kabler bag et typisk hjem-underholdning enhed. På forbruger-plan, men er få komponenter lavet med rack montering i tankerne.

Rack-Mount specifikationer

Tilbage i de tidligste dage af telegraf og telefon opstod 19-tommer rack som en standard for montering af elektroniske komponenter. 19 inches afspejler afstanden mellem centrene af monteringshullerne på rack skinner. Udstyr kompatibel med rackmontering er generelt 17 inches bred eller mindre, at passe ind i rack og give plads for luftcirkulation. En rack måleenhed, højde, forkortet U eller RU, er 1.75 inches, så ansigter af rack-mount-kompatible enheder bliver multipla af 1,75. For eksempel, er en 3U komponent 5,75 inches høj. Ingen standard dimensioner for dybde findes dog.

Professionel komponenter

Komponenter beregnet til rack montering normalt omfatter rack ører – standard eller en indstilling. Broadcast udstyrsfabrikanter såsom Denon og Tascam gøre CD-afspillere til rack applikationer. DJ udstyr er ofte designet til rack integration og omfatter en slags komponenter, såsom grænseflader til personlige MP3-afspillere. Forstærkere fra beslutningstagere såsom Crown lyd og Behringer kommer med flytbare og faste rack ører. Professionel komponenter kan kræve grave at finde og koste mere, da de er bygget til at modstå hårdhændet behandling.

Forbrugeren komponenter

Det er svært at finde forbrugerudstyr leveres med rack ører, og nogle stykker er udstyret med monteringshuller for at tilføje ører. De fleste producenter, dog markedsføre produkter, der svarer til rackmontering komponent dimensioner: bredde af udstyr er 17 inches, og frontplader er ofte designet i standard rack enhed højder. Selvom disse produkter ikke kan monteres direkte på stativer, alternativer giver dig mulighed at indarbejde disse stykker i standard stativer.

Rack Adapter indstillinger

Talrige produkter hjælper dig tilpasse dit udstyr til rackmontering. Hylder kommer i forskellige rack-enhed højder, giver udseende af rack ører for 17-tommer bred komponenter, samtidig give en bæregrundlag for den hele komponent. Pull-out hylder er praktisk til brug med modtagere, hvis komponenten forbindelser kan ændres fra tid til anden. For eksempel, fjerne sådanne hylder behovet for at komme bag et lydsystem til at ændre CD-afspiller. Spacer paneler udfylde hullerne i dit rack for et rent udseende mens du udvide dit system over tid.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com