Hvordan kan jeg downloade ringetoner til min celle med Bluetooth?

January 23

Hvordan kan jeg downloade ringetoner til min celle med Bluetooth?

Bluetooth-teknologi hjælper brugere overføre og hente en række filer som dokumenter, billeder, videoer og ringetoner fra en computer til en mobiltelefon og vice versa. Overførsel af data fra én mobiltelefon til en anden er også muligt ved at parre Bluetooth-kompatible telefoner. Denne artikel vil vise dig, hvordan Bluetooth kan hjælpe dig med at downloade filer, specielt ringetoner, let og næsten ubesværet.

Instruktioner

• Tilslut Bluetooth-enheden til en USB-port i computeren. Læg installations-cd'en i CD/DVD-ROM på din computer installere Bluetooth-softwaren. Følg installationsvejledningen, indtil den er installeret. Genstarte computeren.

• Brug din computer til at hente ringetoner fra dataoverføre websites såsom Mobile9.com, Phonezoo.com og Myxer.com.

• Aktiver "Bluetooth-synlighed" i din mobiltelefon. Kig inde "Systemprofil" eller fra menuen på telefonen og tænde Bluetooth. Aktiver Bluetooth i din computer ved at åbne "Kontrolpanel" og derefter klikke på ikonet "Bluetooth".

• Synkronisere mobiltelefon og computer. I Bluetooth-menuen på din computer finder du en liste over Bluetooth-enheder. Vælg din mobil telefon og klik på "Tilføj enhed" eller "Par med en Bluetooth-enhed" til at forbinde.

• Indtast en adgangskode. Både modtagende og den fremsendende enhed skal en pass kode hen til med held parre de to enheder. For den fremsendende enhed (i dette tilfælde din computer), indtaste nogen adgangskode, normalt "1234" eller hvilken som helst kode du ønsker. Du skal indtaste den samme kode på den modtagende enhed (mobiltelefonen) med held parrer enhederne. Når du har parret begge enheder, er du klar til at sende og modtage filer.

• Brug af computeren, browse ringetoner du vil sende til mobiltelefonen. Kopiere og indsætte dem eller trække og slippe dem til din mobiltelefon mappe.

Tips & advarsler

  • En Bluetooth dongle er en lille gadget du kan stikket i en USB-port på computeren. Dette gør det muligt at sende og modtage filer via Bluetooth fra computeren til en Bluetooth-aktiveret enhed f.eks en mobiltelefon.
  • Når parringen med en enhed, skal du holde dem tæt på hinanden for at gøre søgningen og parring af enheder lettere.
  • Disse anvisninger kan variere alt efter den mobiltelefon, du bruger. Konsultere din mobiltelefon manual for specifikke instruktioner.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com