Hvad er en duelt lastbil?

June 21

Duelt bruges lastbiler til en lang række arbejdspladser, herunder byggeri og andre kommercielle applikationer. De kan være en ekstra udgift, men er ofte nødvendigt, afhængigt af arbejdet.

Teknisk opdeling

En "dual" truck er en pickup, der har bageste tvillingehjul på hver side. Disse pickup trucks er udstyret med tunge bremser, tunge stød og tunge fjedre. Desuden løber de ofte de største og mest kraftfulde motorer, som fabrikanten tilbyder. Disse pickupper er kaldet "1-ton" pickupper på grund af deres evne til at transportere mere end 2.000 lbs. i deres senge og trække store anhængere.

Modeller

I 2010, fire forskellige duelt modeller er tilgængelige på markedet: Ford Super Duty F-350, Chevrolet Silverado 3500, GMC Sierra 3500 og Dodge Ram 3500 Heavy Duty. Alle fire lastbiler fås med benzin og dieselmotorer, og kommer i varieret cab konfigurationer, herunder udvidet førerhus og fire-dørs modeller.

Bruger

Heavy-Duty duelt lastbiler er normalt anvendes til at trække meget store anhængere, heste trailere og sættevognsskammelens campister. Mange af disse trailere kan veje over 20.000 lbs. fuldt lastet. De bruges også i konstruktion til at trække tunge maskiner og materialer, samt arbejdstagere til støbested. Fleksibiliteten i disse lastbiler til at udføre en række forskellige arbejdspladser gør dem så nyttigt.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com