Nissan kobling udskiftning Tips

September 25

Nissan kobling udskiftning Tips

En Nissan kobling består af fire dele: trykpladen, friktion disc, svinghjul og smid-out lejet. Hvis fabrikken vedligeholdelsesplan ikke er fulgt, eller efter en årrække af slid, kan den hele kobling skal udskiftes. Det er en vanskelig opgave, der kræver dem til at tage fra hinanden transmission og andre motordele. Du skal bruge en masse værktøjer, herunder en udskiftning kit og en manual til at guide dig gennem de specifikke skridt.

Købe en manuel

Instruktionsbog til Nissan er ikke nok at gå dig gennem processen med at ændre en kobling. Fordi der er så mange trin, anbefales det at du har en manual med dig, især hvis ikke du er en professionel mekaniker. Som håndbog har du vil afhænge af modellen og gøre af din Nissan. "Hvordan til at holde din Datsun/Nissan Alive: vedligeholdelse & reparation" af Colin Messer er en stor bog, men det dækker kun Nissan'er op til 1987. Haynes Repair Manual vil arbejde for modeller efter dette år.

Udskiftning Kit

Der er mange værktøjer til jobbet skal du. Du ønsker ikke at blive fanget uden værktøj du har brug for og ingen måde at komme til butikken, fordi du tog fra hinanden bilen. Manual for specifikke værktøjer baseret på modellen og sørg for din bil. Du bliver nødt til at have de rigtige størrelse stikket skruenøgler at få bolte af transmission ud. Udvidelser vil være meget nyttigt at nå ud af den måde steder uden at bryde din ryg forsøger at løsne dem. For alle kobling udskiftninger skal du en udskiftning kit, som vil have mindst kobling disk, slave og hovedcylinder og frigivelse bolt.

Gøre andre gøremål

Da du bliver nødt til at sætte bilen op på en jack holder og komme ind i tarme af motoren, er det umagen værd, gøre nogle andre Bilpleje mens dine skiftende koblingen. For eksempel, mens du arbejder under bilen, kan du løbe bundkarret. Alt du skal gøre er slide en fangst pan nedenunder bundkarret og løsne stikket. Derefter, mens dit arbejde på koblingen, olien vil løbe. Du kan også tage denne tid til at erstatte transmissionsolie og tilføje mere fedt til forsynet med svinghjul.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com