Sådan fjerner Trailer tromle bremse støv Covers

December 20

Sådan fjerner Trailer tromle bremse støv Covers

Påhængskøretøjer, der er på vej i dag er designet til at bære næsten alt du kan tænke på indhaling. Uanset om det er heste, hø, græsplæne udstyr, husdyr eller en belastning på dæk, der er en trailer til bære alle disse ting og mere. Trailere er udstyret med to bremsning indstillinger, afhængigt af udgifterne til traileren. Indstillingen standard er stil tromlebremser, mens den anden mulighed er disk bremser. At fjerne dækslet til støv fra trailer tromlebremser bør tage ikke længere end en time, selv om du har aldrig forsøgt dette arbejde før.

Instruktioner

• Løft på side af den bageste aksel på traileren med en 2-ton eller større kapacitet jack. Placer en jack holder under akslen boliger. Jack op anden siden af traileren og sætte en jack holder under den anden side af akslen boliger. Fjern hjulene fra traileren ved hjælp af et hjul lug skruenøgle.

• Fjerne bremse tromlen i hånden hvis muligt. Hvis bremsen tromme giver modstand, bruge en hammer til at forsigtigt trykke på forsiden af bremse tromlen i nærheden af hvert lug stud og på et par gange på den side af tromlen. Gentag dette trin, indtil tromlen er helt fjernet fra traileren.

• Fjern alle tromle bremse hardware, herunder fjedre, skruer og bremsesko. Bruge en bremse tromme krog eller en flad skruetrækker til at fjerne fjedre og skruer. Fjerne skoene i hånden.

• Fjern hjulet cylinder fra opbakning plade eller støv skjold af tromle bremsesystemet. Hjulet cylinder er en cylindrisk objekt med to metal stempler fremspringende udad. Metal stemplerne er, hvad giver passiv bevægelse af bremsen sko til bremse tromlen, når du anvender bremsepedalen. Brug en 3/8-inch ratchet og stik hen til ophæve hjulet cylinder montering bolte. Fjern ikke bremse linje fra bagsiden af hjulet cylinder.

• Fjerne støv skjoldet montering bolte. Twist og skub skjoldet støv over hjulet cylinder, hvis muligt. Hvis skjoldet støv ikke give clearance fjernes forbi hjulet cylinder, så brug tin snips til at skære to kanal linjer til støv skjold. Vær omhyggelig med ikke at flytte rattet cylinderen for meget som hårdt bremsen kan linje i ryggen fastgøre.

• Gentag trin 2 til 5 til fjernelse af skjoldet andet støv. Hvis du installerer en ny støv skjold på den første side, fjerne tromlen fra den anden side og du vil have en tilbageført diagram over hvordan at sætte din tromlebremser sammen. Fjern ikke tromle hardware eller bremsesko fra den anden side hvis du agter at bruge det som en visuel reference til rekonstruere bremser på den første side.

Tips & advarsler

  • Det anbefales, at du erstatte en støv skjold på din tromlebremser snarere end blot at fjerne det og geninstallere bremsen. Erstatter støv shield vil tager kun et par minutter og du kan hvile forsikrede at din tromlebremser vil være fri for støv og snavs, der kan alvorligt hæmme din påhængskøretøjets bremsesystem.
  • Løft aldrig en trailer eller køretøj på en skråning eller ujævnt terræn. Løft på ujævnt terræn kan forårsage knægte og jack står til at kollapse. Undladelse af at overholde denne advarsel kan forårsage skader på ejendom, personskade eller død, hvis du er under trailer eller køretøjet når det kollapser.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com