Sådan Set Up en enkelt ledning Delco generator

September 3

En enkelt ledning Delco generatoren fungerer godt, selvom der er mindre forskelle i drift. Enkelt wire generatoren kræver en lille spænding afvigelse at starte opladningen, såsom en interiør lys lysende. En særlige spændingsregulator med en spænding drop sensoren slukker spændingen når motoren stopper så der er ingen dræner batteriet. Selv med motoren off, vil en lille spænding spike, såsom at dreje noget på, aktivere sensoren og slå spændingen til feltet i et par sekunder. Hvis ingen stator spænding er sanses, vil det slå tilbage fra.

Instruktioner

• Løsne bælte spændet med en skralde ved at indsætte den i spændet arm og trække strammer fra bæltet, mens bæltet er at blive fjernet. Fjerne den negative batteri terminal på batteri med en skruenøgle.

• Trække plast felt ledning stik ud af bagsiden af generatoren. Fjerne store positive kablet fra bagsiden af generatoren med en 13 mm skruenøgle. Fjern de to bolte sikre generatoren til motor med en sokkel. Fjerne generatoren fra køretøjet.

• Kassér strøm ledningen fra generatoren til pluspolen på batteriet. Installere én ledning generatoren med to sikre bolte og spænd dem. Installere den fire-gauge ledning på bagsiden af generatoren med 13 mm møtrik og en skruenøgle.

• Installere den modsatte ende af fire-gauge ledningen fra generatoren til den positive terminal på batteriet og spænd det sikkert med Skruenøglen. Løsne bælte spændet med ratchet og installere bælte.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com