Sådan Program den nøgle Fob for en 1997 Maxima

April 3

Sådan Program den nøgle Fob for en 1997 Maxima

Nøglefri adgang er en af de mest populære funktioner på køretøjer. Chauffører få behageligheden ved kontrollere deres dørlåse og trunk frigiver ved blot at trykke en knap fra en afstand. Det sparer tid, besvær og det er let at bruge. Uanset om din 1997 Nissan Maxima kom standard med en nøglefri indrejse system eller du havde en installeret på et senere tidspunkt, hvis du får en ny nøglefri adgang fjernbetjening til den bil, du bliver nødt til at programmere den til at matche nøglefri adgang computer i din Maxima.

Instruktioner

• Indtast din 1997 Nissan Maxima og lukke døren. Ved hjælp af førerens døren panel kontrol, låse alle døre.

• Indsætte og fjerne din nye nøglefri adgang fjernbetjening nøgle i tændingen seks gange på mindre end 10 sekunder. Når du har fuldført dette trin vil dit lys blinke når informere dig, at din bil er nu i programmeringstilstand.

• Erstatte nøglen i tændingen, og drej nøglen til tilstanden på tændingskontakten mærket "ACC". Tryk på "Lock" knappen på nøglefri adgang fjernbetjening inden for 5 sekunder for at dreje nøglen til positionen "ACC". Igen, blinker dit lys der angiver succes.

• Fjern din nøgle fra tændingen, afslutte din Maxima og teste din nyligt programmeret nøglefri adgang fjernbetjening.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com