Sådan synkroniseres Microsoft Outlook 2007 med en Vinduer Ambulant indretning

August 6

Sådan synkroniseres Microsoft Outlook 2007 med en Vinduer Ambulant indretning

Windows Mobile-enheder kan øge effektiviteten af sælgere eller andre on-the-go professionelle, som måske har brug for vitale oplysninger i feltet men stole på desktop-versioner af Microsoft Outlook i kontoret. Synkronisering af en Windows Mobile-enhed med Outlook hjælper med at sikre den nødvendige kontakt detaljer og aftale oplysninger er ikke tabt eller overset.

Instruktioner

• Start Mobile Device Center ved at klikke på "Start" på computeren og rulle på "Alle programmer." Klik på ikonet for Mobile Device Center.

• Tilslut enheden til din computer. Tilslut USB-datakablet til din computers USB-port og anden enden i din Windows Mobile enhed. Mobile Device Center automatisk opdager forbindelsen og initialiserer.

• Klik i vinduet Mobile Device Center program "Mobile Device Settings" og vælg "Change indhold synkroniseringsindstillinger" til at justere, hvordan synkroniseringen vil blive behandlet. Synkroniserer enheden med Outlook, skal du placere markeringerne i afkrydsningsfelterne ved siden af ikoner for e-mail, kontakter, kalender og opgaver.

• Indlede synkronisering ved at klikke på det lille grønne cirkel ikonet under billedet af din Windows Mobile enhed. Mobile Device Center vil begynde at overføre data mellem Outlook og din enhed.

Tips & advarsler

  • Mens din Windows Mobile-enhed er sluttet til computeren, vil eventuelle ændringer til din Outlook-kalender, kontaktpersoner eller opgaver også blive afspejlet uden behovet for at indlede en anden synkronisering.
  • Ikke afbryde USB-datakabel eller slukke enheden, indtil synkroniseringen er fuldført. Hvis forbindelsen er fjernet eller magt er tabt, data kan ikke overføres, eller den kan være ødelagt.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com