Tennessee State Parks med RV Camping

January 19

Tennessee State Parks med RV Camping

Hvis du rejser med autocamper i Tennessee, har state parks system billig camping, der er konfigureret for din rig. Flere statslige parker er udstyret med delvis tilslutninger og dump stationer, så du kan nyde naturlige indstillinger såsom søer, bjerge og endda Mississippi-floden. I April 2010 var satser for elektriske sites $20 til $25 per nat, med tørre camping så lavt som $13.

Chickasaw State rustik Park

Som navnet antyder, tilbyder Chickasaw State rustik Park landlige omgivelser med bekvemmeligheder af RV tilslutninger. Det ligger i midten af en stor skov, hvoraf nogle er afsat til rekreation og resten som er statsskov. Du kan fiske eller leje robåde til brug på Lake Placid eller drage fordel af cykel- og vandrestier. Chickasaw State rustik Park har tre campingpladser, herunder en 52-webstedet RV campingplads med vand og elektriske tilslutninger. Steder er udstyret med picnic-borde og grill, og der er badeværelser med varmt brusebad på selve ejendommen. Der er også en legeplads på hver campingplads.

Chickasaw State rustik Park20 kabine LaneHenderson, TN 38340731-989-5141state.tn.us/environment/parks/Chickasaw/index.shtml

Meeman-Shelby Forest State Park

Når du besøger Meeman-Shelby Forest State Park, kan du udforske acres af skove og fisk i to søer og Mississippi-floden. Meeman Museum og Naturcenter er dedikeret til avisredaktør Edward J. Meeman, der bidraget til at fastslå både denne state park og Great Smoky Mountains National Park. Der er en 49-Websted campingplads; websteder har delvis tilslutninger, og der er en dump station samt som en swimming pool, brusebad og badeværelse blokke. Forbehold anbefales især under store helligdage. Den maksimale ophold er to uger.

Meeman-Shelby Forest State Park910 Riddick RoadMillington, TN 38053901-876-5215state.tn.us/environment/parks/MeemanShelby/index.shtml

Gamle sten Fort arkæologiske Park

På Old Stone Fort, kan du lejr og udforske en 2.000 år gamle indiske ceremonielle websted og ledsagende museum. Andre aktiviteter i state park omfatter vandring, cykling, fiskeri i floden Duck og Golf på den ni-hullers bane. Du kan bringe en RV op til 50 fod lang til skovklædt, 51-site campingpladsen. Hvert websted har vand, El, grill og picnicbord, og der er en separat dump station. Der er to toilet blokke, en med brusere. Men du kan ikke bestille en plads; Camping på Old Stone Fort er først til mølle-mølle, og campingpladsen deles mellem RV rejsende og telt campister.

Gamle sten Fort arkæologiske Park732 stone Fort kørselManchester, TN 37355931-723-5073state.tn.us/environment/parks/OldStoneFort/lodging/index.shtml

Krigere sti State Park

Opkaldt efter den tilstødende tidligere Cherokee krigsstien, har krigere sti State Park en stor, 134-Websted campingplads. Alle steder har picnic tabeller og grill, og 94 websteder er udstyret med fuld tilslutninger. Du kan tørre-lejr i et overløb campingpladsen, men dette er kun åben Memorial Day at Labor Day. Campingpladsen har brusebad blokke, badeværelser og to dump stationer. Det accepterer ikke reservationer. Denne Tennessee state park er beliggende ved bredden af Patrick Henry Reservoir. Populære aktiviteter her omfatter sejlsport, fiskeri, cykling og vandreture; der er en lystbådehavn på stedet hvor du kan leje både. En unik feature i denne stat park er en Braille Narnia trail, der fortæller historien om fantasy løve, Aslan.

Krigere sti State ParkHemlock RoadKingsport, TN 37663423-239-8531state.tn.us/environment/parks/WarriorsPath/index.shtml


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com