Hvordan du tilslutte en Philips TV til en Stereo

May 9

Et tv-sæt indbyggede højttalere vil aldrig lyde lige så godt som en stand-alone stereoanlæg med eksterne højttalere. Du kan tilslutte op lyd fra en TV, for eksempel, en Philips TV, til en stereo system til at forbedre lydkvaliteten du høre. Du skal bruge kabler, der kan erhverves fra en elektronikbutik eller en computerforretning. Der foretages ingen særlige ændringer til Fjernsynet eller stereoanlægget.

Instruktioner

• Slå Philips TV fra ved hjælp af sin fjernbetjening. Slå den stereoanlæg fra ved hjælp af sin fjernbetjening.

• Sæt stikket i den ene ende af et mini-jack stik adapter audio kabel i "hovedtelefon" forbindelsen på Philips TV; typisk vil forbindelsen blive placeret på nederste frontpanel TV, men i nogle tilfælde kan det være placeret på en side eller ryg panel.

• Indsæt den røde RCA stik i anden enden af mini jack adapter audio-kablet i "Aux" mærket røde RCA tilslutning på bagsiden af den stereoanlæg. Indsæt den hvide RCA-stik, der er også i slutningen af mini jack adapter audio-kablet ind i den "Aux" mærket hvide RCA tilslutning, ved siden af den røde RCA-tilslutning.

• Tænd for stereo system, ved hjælp af sin fjernbetjening. Vælg "Aux" knappen på fjernbetjeningen. Tænd TV'et. Justering af lydstyrken for TV'ets lyd, der afspilles via højttalerne knyttet til stereoanlæg, bruger den fjernbetjening volumen centrale puder.

Tips & advarsler

  • Drej den stereo system volume før der forbindes TV'et til den.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com