Sådan deaktiveres Insert-tasten på en Computer

April 12

Sådan deaktiveres Insert-tasten på en Computer. Insert-tasten på din computer er en nem tasten for at tænde utilsigtet og kan forårsage en stor del af frustration. Når denne nøgle er skubbet, tilstanden Overskriv er aktiveret og i stedet for at indsætte tekst i dokumentet, du ender med at udskifte eksisterende tekst. Hvis du er en af de mange mennesker, der ikke har brug for denne nøgle, skal du følge disse trin for at deaktivere din Insert-tasten.

Instruktioner

1 Åbner din Microsoft Word, og klik på menuen "Funktioner". Vælg "Tilpas" fra drop-down listen. Dette åbner vinduet Tilpas.

2 Vælg "Indstillinger" fra toppen faner og trykker på "Tastatur" knappen i bunden af vinduet.

3 Rul gennem listen over kategorier, indtil du kommer til "Alle kommandoer" og fremhæve den. Flyt over til listen over kommandoer og vælge "Overskriv".

4 Klik på ordet "Indsæt" under den nuværende nøgler boks og vælg "Normal" i feltet "Gem ændringer i". Klik på "Fjern" knappen i bunden af vinduet.

5 Vælg knappen "Tæt" på at tilpasse tastaturet og tilpasse windows. Din har nu deaktiveret Indsæt nøglen fra din computer.

Tips & advarsler

  • Udføre disse trin deaktiveres kun indsætte nøglen nemlig den journaliseret i bruger.
  • For at genaktivere insert-tasten, vender tilbage til vinduet Tilpas tastatur og vælge "Nulstil alt". Lukke op fra alle vinduer og din Insert-tasten vil arbejde igen. Denne indstilling vil ændre alle dine tilpasninger til tastaturet og gendanne standardindstillingerne.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com