Sådan bruger du din AT&T iPhone

September 20

Sådan bruger du din AT&T iPhone

Apple iPhone er tilgængelig på det AT & T trådløse netværk og iOS-enhed er pakket med et væld af indbyggede funktioner og apps. Telefonens vigtigste funktioner kredser om fire vigtigste apps, der er telefon, beskeder, Mail og Safari. Andre medfølgende programmer omfatter iPod, YouTube, kort, lagre og vejr. Hvis du vil hente nye apps, kan du gøre det ved at trykke på ikonet "App Store" fra en af de hjem skærme.

Instruktioner

• Tryk på "Phone" ikonet på startskærmen telefon opkald. Den indbyggede telefon app har fem underafsnit, som omfatter "Favoritter", "Recents,", "Kontaktpersoner" "Keypard" og "Voicemail." Afsnittet "Tastatur" giver dig mulighed for at ringe telefonnumre og foretage opkald. Tryk til afsnittet "Favoritter" eller "Kontakter" at kalde en person allerede er gemt i telefonen.

• Tryk på ikonet "Beskeder" på startskærmen til at skrive og læse SMS-beskeder. Du kan også vedhæfte multimedieindhold på dine meddelelser, herunder lyd, fotos og videoer. Tryk på "Send"-knappen, når du er færdig med at oprette din meddelelse.

• Tryk på "Mail" app'en på startskærmbilledet adgang til din e-mail-konto. Du kan hente, læse og skrive nye meddelelser med app. Desuden, iPhone kan du konfigurere flere e-mail-adresser til at arbejde med enheden. For at komponere en ny e-mail, klik på "Skriv"-ikonet nederst til højre i app. Enter modtagerens e-mail-adresse, et emne, brødteksten og klik på "Send" når du er færdig.

• Tryk på Safari gennemser--det ikon, der ligner et kompas--fra iPhone dock. Skriv i webstedets domænenavn i tekstfeltet øverste venstre og tryk på knappen "Go". Alternativt, du kan trykke på "Google," "Bing" eller "Yahoo" search box, type søgeord og tryk "Go" til at søge efter onlineindhold.

• Tryk på appen fotos at se billeder, du har taget eller overført til iOS-enheden. Hvis du har iPhone 3GS model eller højere, så du kan optage videoer. Mens i "Kamera" app, vil du finde en skifter på nederste højre hjørne. Hvis du flytter skyderen vil skifte fra foto til video-tilstand og omvendt.

• Åbn indstillinger app og tryk på "Phone" mulighed for at få adgang til AT & T opkaldsfunktioner, som viderestilling af opkald, banke på og opkalds-ID. En anden funktion er tilgængelig til AT & T iPhone brugere er evnen til at placere et opkald i venteposition, som du kan gøre, mens der på opkaldet ved at trykke og holde knappen "Mute". Ellers, AT & T og Verizon modeller tilbyder de samme funktioner, indstillinger og iPhone erfaring.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com