Hvordan virker en bil Tracking System?

July 15

Hvordan virker en bil Tracking System?

GPS Tracking Integration

Et køretøj udstyret med et tracking-system kan integreres med en GPS (Global Positioning System). En GPS får sine signaler fra satellitter til at give både navigationssystemer for føreren til at finde vej, men det peger også på bilens placering. Der er to typer af GPS bil tracking systemer: passive og aktive.

Passiv bil Tracking System

Den passive bil tracking system giver rejseaktiviteter, kilometertal, destinationer og de hastigheder, som føreren af bilen. Nogle passive bil sporing enheder omfatter funktioner som rute rejseplanlægning og kort. Denne type af tracking-enhed overfører data til en computer gennem en kortrækkende radio link. Denne dataoverførsel sker når køretøjet vender tilbage til placeringen af oprindelse eller basisareal som et hjems garage eller parkeringsplads. Brugeren kan afspille data at se eller downloade rapporten.

Aktiv bil Tracking System

Den aktive bil tracking system giver real-time dataoverførsel og gør brug af en internet-baseret tracking system for at gøre sin rapportering. Denne type bil tracking system kan endda give advarsler på en brugers email eller fax til at sende opdateringer på bilens opholdssted i realtid. Det integrerer med signalet når nøglen i tændingen, og hvis bilen bevæger sig uden nøglen inde i eller i nærheden af bilen, beskeden bliver sendt. Satellitten leverer data til leverandørens webside. Brugeren eller driver kan derefter leverandørens websted og tjek på rapporter efter behov. Bortset fra internettet, e-mail eller fax, brugeren kan også vælge modtage indberetninger eller rapporter via en mobiltelefon selv en SMS (Simple Mail System) eller tekster. Den aktive bil tracking system er dyrere end den passive type på grund af real-time datatransmission. Derudover er der nyere modeller, der kommer uden pladskrævende udstyr eliminerer behovet for eksterne strømkabler og eksterne antenner.

Bruger

Bortset fra tracking kan placeringen af bilen, samt at levere data til bil rejser, bil tracking system give fred i sindet. Det kan hjælpe med at forhindre biltyveri, når et røveri sker alle en driver skal gøre er at trykke på en knap og hjælp vil være på vej. Hvis biltyv tager kontrollen over bilen, kan bilejer finde bilen gennem GPS tracking system for at levere sin placering. Denne funktion er også vigtige, når en chauffør kommer i en ulykke eller en får strandet et sted som de ørken eller oversvømmede områder. Med en switch på en knap, kan en chauffør spørge bistand for en redning. Under en ulykke, når en airbags implementere, kan nogle bil tracking systemer fornemme den handling, som signalerer denne forekomst til den leverandør, der vil forsøge at kontakte driveren og sende for hjælp efter behov. Under en bil problemer når en chauffør skal bugsering eller service, kan bil tracking system med fuld service også give ekstra feature for at sende en kranvogn eller service tekniker på stedet.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com