JVC RX-558VBK problemer

March 28

Dolby Digital klar JVC RX-558VBK audiomodtageren lader dig tilslutte din audio/video komponenter til surround lyd. A med andet elektronisk udstyr, kan der opstå flere problemer under forsøg på at drive RX-558VBK. De fleste af disse problemer kan løses ved fejlfinding enheden og sikre, at tilslutninger og indstillinger er korrekte.

Ingen strøm

Hvis displayet på forsiden af modtageren lyser ikke, og du ikke får nogen magt, indikerer dette et problem med el-ledningen. Kontroller, at netledningen er korrekt indsat i en stikkontakt i væggen. Også kontrollere, at stikkontakten er funktionelle og bruge en anden stikkontakt, hvis nødvendigt.

Ingen lyd

Hvis du ikke får nogen lyd fra enheden, Kontroller kabel-ledninger og sørg for, at de sikkert er tilsluttet højttaler-porte på bagsiden af enheden. Tag dem og sæt dem igen hvis det er nødvendigt. Kontroller, at du har modtageren angivet til den korrekte kilde. Da modtageren kan håndtere flere enheder, kan du have ændret lydkilde til den komponent, som du forsøger at bruge. Tryk på knappen "Muting" at se, hvis modtageren er i øjeblikket at være dæmpet.

Lyd fra én højttaler

Lyde kommer fra kun én eller et par talere angiver et problem med højttaler kabler. Efterse for hver højttaler, sikre at højttalerkabel er tilsluttet korrekt til den korrekte højttaler port for denne kanal. Højttalerne kan også indstilles ude af balance. Tryk på knappen "Juster" på frontpanelet af modtager og tryk på "Op" eller "Down" pil, indtil "Balance" dukker op på skærmen. Brug "Venstre" og "Højre" pilene til at ændre balancen på venstre og højre højttaler.

Højttaler overbelastning

Når "Overbelaste" begynder at blinke på displayet, det betyder, at højttalerne er ved at blive overbelastet. Dette kan skyldes, at lydstyrken er for høj. Hvis det er tilfældet, skal du bruge volume-knappen på modtageren til at skrue. Dette kunne også være en ledninger eller kortslutning spørgsmål. Sluk for modtageren og afmonterer det. Kontrollere højttalerkabler for at sikre, at de er korrekt tilsluttet. Tilsluttet modtageren igen og prøv at tænde det på. Hvis meddelelsen "Overbelaste" stadig vises, kan så der være en intern kortslutning. Kontakt dit lokale værksted for at reparere enheden.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com