Sådan oprettes en kunstnerisk indtryk i Photoshop

November 13

Sådan oprettes en kunstnerisk indtryk i Photoshop

Adobe Photoshop kan bruges til at oprette alt fra brochurer og tegn til webside layout og animation. En af de mest almindelige anvendelser for Photoshop er at ændre fotos. Dette gøres for at retouchere billeder eller reparere dem. Men du kan også ændre et foto for at gøre det ligne et maleri eller en tegning. Du måske har tænkt, at det kræver færdigheder af en professionel grafiker, men de værktøjer og funktioner i Photoshop bruges til dette formål er relativt ligetil.

Instruktioner

1 Indlæse det billede, du vil arbejde med på din computer. Du kan bruge enten et digitalt billede, som du overfører fra digital kilde som et kamera eller en CD eller bruge en scanner til at bringe i en kopi af en trykt version.

2 Åbn Photoshop. Vælg "Fil" og klik på "Åbn". I dialogboksen, der åbnes, gå til det billede, du har indlæst og åbne den. Hvis billedet ikke er den andel, som du ønsker, Vælg værktøjet "Beskær" på værktøjslinjen og bruge det til at beskære billedet, at fjerne bits du ønsker ikke.

3 Vælg "Image" fra menuen og klik på "Billedstørrelse." Ændre størrelse på, hvad du ønsker for dit endelige billede. Hvis du vil udskrive resultatet (som en plakat, for eksempel), ændre opløsningen til mindst 300 pixel pr. tomme.

4 Vælg "Filter" fra menuen og vælg "Filtergalleri." Filtergalleri tillader brugernes hen til afprøve forskellige filtre effects på preview uden at anvende det til billedet. Dette er meget bedre end de tidligere versioner af Photoshop blev hvert filter blev gjort separat og måtte fortrydes, hvis resultatet var ikke hvad var ønsket.

5 Åbn mappen "Kunstneriske". Klik på en af de nævnte muligheder, såsom "Maling Daubs" eller "Akvarel." Hver af disse filtre er kontrolelementer, der tillader brugeren at justere den måde, hvorpå filteret påvirker billedet. For eksempel, "Fresco" filter kan du ændre "penselstørrelse," "Børste detaljer" og "Tekstur." Hvis du ikke kan lide et filter, valgte en anden en, og den tidligere filtereffekter erstattes. Når du har, hvad du ønsker, klik på "OK".

6 Tilføje flere filtereffekter hvis du kan lide, da nogle af bedste kunst produceret i Photoshop kommer fra kombinere filtrene. Når du er færdig, Gem skal du vælge "File" og klik"som". Navngiv din fil og gemme det som en høj opløsning JPEG.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com