Hvordan du udskifter en Pax Run Flat dæk

November 10

Hvordan du udskifter en Pax Run Flat dæk

Michelin PAX køre fladt dæk systemet er designet til at eliminere behovet for et reservehjul og mindske risikoen for dæk blowouts på motorvejen. Den væsentligste forskel mellem en PAX køre fladt dæk og en almindelig dæk er PAX er designet så dæk ikke adskille fra randen. Hvis dæk går flade, kan du stadig køre på det i op til 125 miles ved hastigheder op til 55 mph. For at erstatte dæk, besøg en autoriseret Michelin PAX køre flad servicecenter fordi særligt udstyr er påkrævet til at montere dækket.

Instruktioner

• Træk over hurtigst muligt hvis du får et fladt dæk under kørslen. Sørg for du trække i et sikkert område, godt væk fra vejen og ringe 1-877-PAX-TIRE.

• Tale med en Michelin PAX køre flad repræsentant og forklare du skal udskifte dine dæk. Repræsentant vil give dig adressen på det nærmeste autoriserede servicecenter.

• Køre din bil til den nærmeste servicecenter, så længe det er mindre 125 miles væk. Hvis den nærmeste forhandler er mere end 125 miles væk, vil Michelin instruere dig at køre din bil til et sikkert sted. Det vil derefter sende et hold med en komplet dæk montering system inden for 12 timer til at erstatte dæk.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke har et fladt dæk, men simpelthen nødt til at erstatte en slidt en, behøver du erstatte den hele fælg med dæk. Men du stadig skal tage køretøjet til en Michelin autoriseret servicecenter, som de fleste garager ikke vil have det rette udstyr til at montere et nyt dæk.
  • Brug ikke en fugemasse til re puste den PAX køre fladt dæk. Dette vil ugyldiggøre garantien på PAX køre flad systemet.
  • Fortsæt ikke til en uautoriseret garage eller mekaniker til at erstatte den PAX køre flad, og forsøg ikke at sætte alle andre dæk på bilen. Dermed kan ugyldiggøre din garanti.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com