Hvad er Verizon's 3G netværk?

August 4

Hvad er Verizon's 3G netværk?

Verizon's 3G-netværk er kommunikationsmidler, der anvendes til at foretage telefonopkald og udveksle data til forskellige understøttede trådløse enheder. Verizon's 3G netværk bruger CDMA teknologi og er tilgængelige på tværs af de fleste af USA Verizon's 3G netværk tilbyder øget hastigheder i forhold til sine forgængere, men det blegner i forhold til udvikling af 4 G service.

Baggrund

Den tredje generation af mobil kommunikation, 3G, blev etableret af den Internationale Telekommunikationsunion. Dens formål var at give en standardsats for dataoverførsel for avancerede enheder forventes på verdensplan. Den 3G-standard tilbyder hastigheder nødvendigt at tillade støtte fra smartphones og andre enheder, der bruger en stor mængde data. Både 2G og 1G forud for 3G standarden.

Hastighed

Verizon's 3G netværk giver gennemsnitlige download-hastigheder på 600 Kbps til 1,4 Mbps. Dette er en betydelig forbedring over den 2G-standard, som tilbød maksimal download-hastigheder på 20 Kbps. Verizon's 3G netværkshastigheder understøtter brugen af e-mail, internetbrowsing, lyd- og videostreaming og spil at spille. Disse hastigheder er opnået ved hjælp af CDMA eller kode-division flere adgang, teknologi. CDMA spreder et signal over et langt større båndbredde end den oprindelige produktion og er en alternativ 3G teknologi til GSM, som bruges af AT & T og T-Mobile.

Enheder

Verizon understøtter 3G adgang til mobiltelefoner, mobil hotspots, USB-modemer, netbooks og tabletter. Datatransmission bærer et gebyr. Specifikke telefoner kategoriseret som "featured" eller smartphones kræver en minimum dataplan skal anvendes på alle. Telefoner, der mangler avancerede funktioner kan foretage opkald på Verizon's 3G netværk uden yderligere data gebyrer. Alle andre understøttede enheder kræver et månedligt gebyr for data. Gebyrer kan variere afhængigt af mængden af data hentet eller overført.

Fremtid

I 2011, har Verizon begyndt at opgradere sit netværk til at opfylde den fjerde generation af mobilkommunikation standarder, 4G. Verizon bruger 4G LTE, eller lang sigt evolution, teknologi til at opnå gennemsnitlige downloadhastigheder mellem 5 og 12 Mbps, en betydelig forbedring i forhold til sin 3G netværk. Enheder, der understøtter 4G vil stadig bruge den eksisterende 3G netværk til at fungere i områder, der endnu ikke er understøttet af 4G. Indtil Verizon's 4G netværk og kompatible enheder bliver mere udbredt i USA, vil den ældre 3G teknologi håndtere størstedelen af tale og data trafik via Verizons netværk.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com