Sådan Find ud MPG i en 1990 Nissan 4WD

July 29

1990 Nissan 4WD blev officielt kendt som "Hardbody." Denne lastbil erstattet af Nissan Frontier i slutningen af 1990 ' erne. Nissan Hardbody 4WD var tilgængelige med et valg af to motorer: en 2,4 L fire-cylinder, eller en 3.0 L V6. Det var også fås med enten en fem-hastighed manuel transmission eller en fire-trins automatgearkasse. Den specifikke variant vil diktere typen gas kilometertal grænsen får. Fordi ydeevne og effektivitet kan forværres som et køretøj aldre, er det bedst at gøre math for at bestemme, hvad den lastbil nuværende MPG.

Instruktioner

• Drive din Nissan 4WD, indtil gas gauge når "E", eller indtil brændstof lys tændes. Straks køre til en tankstation og fylde tanken. Se visningen tank, når du er færdig. Bestemme, hvor mange gallons det tog for at fylde tanken helt.

• Inspicere skærmbilledet kilometertæller. Dette er vinduet under den speedometer, der viser den aktuelle kilometertal. Nedskrive den nuværende kilometertal på den samme seddel du skrev antallet gallon kræves for en fylde op.

• Køre Nissan 4WD indtil Benzinmåleren når "E" eller brændstof lys tændes igen. Inspicere kilometertæller skærmen igen og nedskrive de nuværende kilometertal.

• Beregne MPG ved at dividere det samlede antal miles drevet på den tank af gas af det samlede antal gallon kræves for at fylde en lastbil. For eksempel, hvis du kørte 270 miles på en tank af gas, og antallet af gallons kræves for at fylde en lastbil var 11,6, ville du opdele 270 af 11,6. Resultatet i eksemplet ville 23.28, som ville af MPG.

Tips & advarsler

  • Ifølge EPA, 1990 Nissan 4WD brændstof økonomi rating er 18 mpg samlede (17 mpg byen og 20 mpg highway) når udstyret med manuel gearkasse og den fire-cylindrede motor. Når udstyret med V6 og automatisk eller manuel transmission, falder økonomien til 16 mpg samlede (14 mpg byen og 18 highway). Disse tal er imidlertid den oprindelige børsnoterede brændstoføkonomi. Fordi 1990 Nissan 4WD er en ældre køretøj, kan den faktiske MPG være lidt lavere.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com