Hvordan man opbygger en 350 lille blok motor

August 16

Hvordan man opbygger en 350 lille blok motor

Ringer Chevrolets skelsættende lille blok den mest populære V8 er næsten påstand. I kontinuerlig produktion i årtier, var Chevy's cam i blok ("stødstangs") kraftcenter ikke længe siden tænkt som noget af en dinosaur, dømt til at blive erstattet af noget mere sofistikeret. Men den klassisk small-block aldrig virkelig forsvundet, det udviklede sig til GM'S awesome LS1-serie V8. Derudover producerer GMS ydeevne eftermarkedet division stadig gamle skole small-block motorer (motorer med "kasse") til salg hot-rodders og restaurering entusiaster. Uanset om du gør junkyard gennemsøgningen for din motor eller starte på en frisk med helt nye dele, er himlen stadig grænsen for denne stedsegrønne motor.

Instruktioner

Opbygning af motoren

• Start med en eftermarkedet jern blok fra Motown ydeevne, GM ydeevne, Dart, Merlin eller enhver anden producent, som du vælger. Selvom pebret, eftermarkedet blokke som disse er langt stærkere end de oprindelige GM støbegods, har tykkere cylinder vægge for øget holdbarhed og flere potentielle fordrivelse og kommer pre-ryddet for en stroker krumtap.

• Installere en 4340 Smedede stål krumtapakslen med 3.75 tomme slag (tilgængelig fra Lunati og Callies), 6 tommer smedet stål plejlstænger (tilgængelig hos flere producenter) og et sæt af smedet aluminium, diskede stempler designet til at give en 8.5:1 kompressionsforhold med en 67 cc forbrændingskammeret størrelse. Overveje at købe et sæt af nitrøse eller turbo-specifikke stempler, som har tykkere kupler til bedre modstå høje cylinder pres.

• Oprette et sæt af jern hoveder hos cirka 227 cc volumen indtag porte (flyder rundt regnet 300 cfm af luft), en 67 cc forbrændingskammeret, 2,08 indtag og 1,60 tommer udstødning ventiler. Brug phosphor bronze ventilstyr og Inconel materiale udstødning ventiler. Flere producenter gør hoveder langs disse linjer, herunder Brodix, verden produkter og Dart. Har lederne bearbejdet for at acceptere kobber tætningsringe og installere ringene.

• Installere en hydraulisk roller knastaksel med mindst 236 grader af varighed (indsugning og udstødning) på 0,50 lift, 0.377 inches af lift på lapper og en 115 graders lap adskillelse. Brug standard 1.7:1 fuld roller (roller tip og rulleleje) vippearme og et sæt fuld-race spec fjedre og holderne til at håndtere belastningen.

• Udnytte enten en brugerdefineret bygget aluminium/sheetmetal manifold med bestemmelser for brændstofindsprøjtning eller en standard race-spec karburator, enkelt fly mangfoldighed med de kortest mulige løbere. Hvis du bruger en karburator manifold, skal du have det konverteret til at acceptere brændstofindsprøjtningsenheder. Udnytte en af de mange eftermarked brændstofindsprøjtning/tænding systemer til rådighed for denne motor, som dem, der produceres af elektromotoriske, Accel eller Holley.

• Bolt på et sæt brugerdefinerede rørformet rustfrit stål headere designet til at acceptere et par turboladere. Bruge et par turboladere med et 72 mm indløb. Turbo producent og design detaljerne er op til dig. Indløb størrelse er, hvad der i sidste ende bestemmer magt. Gaffatape turbolader output luft gennem den største intercooler, der vil passe ind i din bil.

Tips & advarsler

  • Denne grundlæggende kombination skal producere omkring 1.000 hestekræfter på pumpe gas og over 1.400 hestekræfter på race gas eller propan.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com