Kabel Splitter typer

February 6

Kabel Splitter typer

Kabel splittere tage en enkelt indgående signal og sende det til to eller flere udgange. De er almindeligt forekommende i private hjem og virksomheder, hvor mere end én tv er sluttet til et enkelt koaksial TV kabel. Ved at dividere signalet, svække splittere det, begrænse antallet af opdelinger, der kan installeres på enhver én linje uden et signalforstærker. Der er flere hovedtyper af kabel splittere på markedet.

Transformer kabel splittere

Transformer kabel splittere dele signalet jævnt til output porte uden meget tab, når den passerer gennem splitteren, selv.

Modstand kabel splittere

Modstande er billigere komponenter end transformers, at gøre modstand splittere mere omkostningseffektiv end transformer splittere. Ved hjælp af en modstand splitter indebærer betydelige signalforringelse, dog med 50 procent signaltab i splitteren og de andre 50 procent af signalet fordelt mellem udgangene. (reference 1)

Høj og lav frekvens splittere

Splittere til koaksialkabel (kabel bruges til TV-signaler) er lavet til at arbejde med det 5-1000 MHz-båndet bruges af moderne digital kabel signaler, eller 5-2300 MHz bandet, der anvendes af satellit-TV-signaler. Du kan bruge højfrekvente splittere for lav frekvens kabel signaler, som deres sortiment omfatter det hele lave frekvensområde. Lav frekvens splittere, men kan ikke bruges til satellitsignaler.

Balancerede og ubalancerede splittere

Alle splittere har en vis mængde af tab af signal, som måles i decibel (dB). Tab spænder fra 3,5 dB i en to-vejs splitter til 14,5 decibel til en 16-vejs model. Splittere med lige numre af output-porte har en balanceret output tab, hvor alle havne output et signal med samme styrke. Ubalanceret splittere, derimod har ulige numre af output porte, hvoraf nogle har mindre tab af signal end andre. Ved hjælp af en ubalanceret splitter er nyttigt, hvis opdele et koaksialt kabel mellem et modem og flere fjernsyn, som fjernsyn ikke behøver så meget båndbredde.

Splitter materialer

Kabel splittere har normalt maskinhusene, forniklet, chromat behandlet og Zink belagt, eller chromat behandlet med en zink legering tilføjet. De Nikkelbelagte modeller er nyttige til udendørs montering i ætsende eller salt miljøer, mens de andre typer bør installeres i et aflukke, hvis placeret udendørs. Alle de materielle typer vil arbejde inde.

Coaxial kabel splittere

Kabel splittere er tilgængelige for næsten enhver form for lyd, video eller data kabel. I alle tilfælde vil uden strøm splittere svække signalet ved at dividere det blandt flere udgange på rejse i kablet. Svækkelsen kan forårsage problemer for USB-enheder, som tager strøm fra selve kablet, og high-definition video forbindelser ved hjælp af HDMI kabler hvis signaler en split ville forringe.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com