Hvordan til at oplade et batteri ved hjælp af en DC strømforsyning

January 2

Stort set alle batterier brug DC strøm til at oplade, men de fleste konvertere det fra et AC strømforsyning. I de fleste tilfælde er 120-volt AC nuværende køre fra en stikkontakt i væggen i en strømforsyning, der konverterer det til lavspænding, lav-strømstyrke DC strøm. En oplader, der bruger en DC strømforsyning vil i stedet normalt konvertere magt til AC, så bliver det tilbage til DC i uanset spænding dine batterier skal.

Instruktioner

• Bestemme spændingen af din strømkilde. DC strømforsyninger varierer i spænding. De to steder hvor du normalt nødt til at bruge DC power er i en bil og i en båd. En bil generator producerer 12 V jævnstrøm. Marine batterier bruger ofte 24 V DC. USB bruger også DC, men det får at strøm fra en stikkontakt alligevel. Hvis du ønsker at oplade batterier indendørs hvor der findes stikkontakter, det er mere effektivt til at købe en konventionel plug-in-oplader.

• Kig på spænding krav for batteri du oplader. Hvis du oplader batteriet på en enhed, der ikke kræver du at fjerne batteriet, f.eks. en bærbar computer eller mobiltelefon, er udgangsspænding på el-ledningen den spænding, du har brug for at oplade batteriet. Hvis du opladning et aftageligt batteri, vil den nødvendige afgift spænding skrevet ret på selve batteriet.

• Find en oplader specielt designet til at bruge DC strøm du har til rådighed til at oplade batterierne. Mange bærbare computer og mobiltelefon selskaber faktisk gøre laptop bil opladere specielt designet til en bestemt model eller serie. I andre tilfælde kan du bruge en universel laptop oplader som den nedenstående link. Hvis du genoplade batteriet med noget andet end 12 V, eller hvis du ikke kan finde en oplader til din særlige batteri, fortsætte til trin 4.

• Få en DC/AC inverter, som forvandler DC strøm til den samme 115-120 volt AC nuværende, der kommer ud af væggen stik. Følg nedenstående links for bil og båd DC/AC invertere.

• Få en standard AC batterioplader og sætte batteriet. Sætte det i en stikkontakt og tænd den. Følg opladning anvisningerne, der følger med opladeren.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com