1995 Mercedes Benz diagnostiske værktøjer

May 17

1995 Mercedes Benz diagnostiske værktøjer

Ved hjælp af en diagnostisk værktøj på en 1995 Mercedes-Benz kan du spare tid og penge. Med værktøjet, kan du finde ud af, præcis hvad der er galt med bilen. Derefter kan du købe de korrekte dele og gøre reparation i hjemmet. Alternativt, kan du fortælle en uafhængig garage hvad du vil have gjort. Uden et sådant værktøj skal du gå til en autoriseret Mercedes-Benz forhandler fordi uafhængige værksteder sjældent har en bred vifte af specialiserede diagnostisk udstyr. Eventuelle reparationer, der forhandler gør er tilbøjelige til at være dyrt.

SeCons

SeCons diagnostisk software for en 1995 Mercedes-Benz minder værktøjet bruges af autoriseret Mercedes-Benz-forhandlere. Softwaren viser styreenheden, identificerer og fuldt beskriver bilens fejlkoder og viser data som kølevæske temperatur og batteri strøm. Det kan også hjælpe dig med at nulstille alarmer og airbags når reparationen er fuldført.

Autologic

Autologic diagnostiske system omfatter en skærm. Skærmen har håndtag på begge sider for brugervenlighed. Softwaren består af en række menuer, som du styrer ved at trykke på skærmen. Blandt specialiseret er funktioner Autologic tilbud airbag oplåsning, nøgle kodning og de data, du skal passe nye indsprøjtningsdyser. Det kan også hjælpe dig tune din Mercedes-Benz for at maksimere ydeevnen.

Assenmacher 5704E

Den Assenmacher 5704E diagnostic værktøj transmitterer live data og har en tilpasning reset funktion. Værktøjet indeholder også fejlkoderne for 1995 Mercedes-Benz 129 serie Roadster blød Top. Ejerne af disse køretøjer rapport vanskeligheder at opnå fejlkoder fra andre værktøjer.

Laptop

Diagnostiske værktøjer såsom SeCons kommer ikke med en skærm. I stedet, du har brug for en bærbar computer. Tjek den softwarekrav. For SeCons diagnostisk software omfatter disse Microsoft Windows 98 Service Pack 2, Windows 2000 eller Windows XP-operativsystemer. Du har også brug for en USB-port, 50MB ledig plads på din harddisk, 128MB RAM og en Intel Celeron eller Pentium III 400 MHz processor. Sikre din bærbare computer opfylder disse krav.

Kabel

Samt en bærbar computer, du har brug for en diagnostisk kabelforbindelse mellem computerens USB-port til bilens 16-pin eller 38-pin stik. Nogle tidlige 1995 Mercedes-Benz biler har en krop med en 16-pin stik. Senere 1995 modeller har en 38-bens stik. Stikket er i nærheden af rattet eller under kølerhjelmen. Det har en lille panel dækning.

Før du køber

Aldrig købe nogen diagnostisk redskab for en 1995 Mercedes-Benz uden bekræftelse med leverandøren at det er passende. Nogle Mercedes-Benz diagnosticeringsværktøjer arbejde ikke på en model, 1995.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com