SLR kamera dele og funktioner

May 24

SLR kamera dele og funktioner

Den største fordel ved en ugifte-linse refleks (SLR) kamera over dens point-and-shoot modstykke er, du kan styre de lukkertid og blænde-indstillinger. Dette tillader dig at have mere kreativ kontrol over det resulterende fotografi. Spejlreflekskameraer har som regel også aftagelig linser og evnen til at bruge en ekstern flash, som resulterer i flere komponenter end grundlæggende filmkameraer.

Blænde

Kameraets blænde er en membran, beliggende i linsen af et spejlreflekskamera. Det styrer bredden af den åbning, der lader lys ind i kameraet, og påvirker, hvor meget af dybden af et fotografi er i fokus. Grundlæggende spejlreflekskameraer har en blændering, beliggende tæt på hvor linsen møder kamerahuset. Nyere spejlreflekskameraer har en selector urskive og et digitalt panel, der viser blændeindstilling som et tal, som 4 eller 5.6, for eksempel.

Shutter hastighed/ISO

SLR kameraet indeholder en lukker, der afgør, hvor længe lys ind i kameraet. Det styrer om flytte objekter vises skarpe eller sløret. Grundlæggende spejlreflekskameraer har en lukkertiden skiven på toppen af kameraet kroppen er markeret med numre, der kan variere fra 1 til 1000, der repræsenterer brøkdele af et sekund. Sommetider har disse kameraer en filmhastighed eller ISO, selector indlejret i skiven du kan få adgang til ved at løfte kanterne og vride det til den ønskede filmhastighed. Digital-display spejlreflekskameraer lader dig vælge lukkertid og ISO med en selector dial.

Linse

De fleste SLR kameraer har en aftagelig linse, så du kan vælge mellem lange, korte, normal eller zoome muligheder. Du kan have til at holde nede en linsen udløserknap på forsiden af kamerahuset og samtidig twist for at låse den op og fjerne linsen. Objektiver og kamera organer er markeret med en lille prik af en bestemt farve for at vise dig, hvor du kan indsætte en anden linse og drej den til Låsepositionen.

Udløserknappen og filmen forhånd håndtag

Udløserknappen virker ligesom dens modstykke på et point-and-shoot kamera. Når du trykker det hele vejen ned, gør kameraet en eksponering. Ældre kameraer har også en film forskud løftestang, der flytter filmen på plads for den næste eksponering; Du kan ikke gøre en anden eksponering før skubber det fremad. Nyere spejlreflekskameraer rykker automatisk filmen for dig.

Flash Hotshoe

Mange spejlreflekskameraer kommer lejlighed med en flash hotshoe på toppen og i centrum af kamerahuset. Hotshoe er et lille område omgivet af to metal eller plast riller med lille cirkel sensorer i midten. Disse sensorer hjælpe flash og kamera kommunikere så du kan foretage korrekt engagementer med en vedhæftet flash.

Rewind udløserknap og omspoler

Mens nyere spejlreflekskameraer automatisk spole filmen når det er gjort, er denne proces manuel med et ældre kamera. Film release knappen er placeret i bunden af kamerahuset, nedenunder hvor du indlæse filmen. Når du trykker på det, kan du bruge omspoler krank oven på kamerahuset til vind filmen tilbage i sin patron.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com