Sådan installeres en Radio i en Buick Lesabre

December 3

Radio i en Buick LeSabre er fastgjort til instrumentbrættet ved en automatiske låseanordning. Disse fabrik enheder kan fjernes ved hjælp af særlige værktøjer tilgængelige på de fleste Bilreservedelsforretninger, kaldet "DIN værktøjer." Hvert år, gør eftermarkedet radio producenter nye stereoanlæg, at indarbejde den nyeste teknologi. Fabrikken radio i din LeSabre, for eksempel, opgraderet til en radio med en MP3-afspiller, fuldt integreret i enheden. Når du har den gamle radio ud, skal du vide, hvordan du installerer den nye radio.

Instruktioner

• Tilslut antennen. Antenne stik er en stor, enkelt, stik der ligner et A / V stil plug, bortset fra at det er en kvindelig stik i stedet for et hanstik. De fleste LeSabres bruge en poleret tip til bedre tilslutning og reception. Indsæt antenne stik i bagsiden af den nye radio i jack outlet markeret til antennen.

• Stik fabrik ledninger ind i bagsiden af den nye radio. Resten af hovedenheden er kontrolleret af fabrik ledninger. Finde plug-forbindelse på bagsiden af den nye radio for de elektriske ledninger fra fabrikken sele. Dette vil normalt være en 6-benet stik, men kan være en 12-bens stik afhængigt af år af din LeSabre.

• Skub radioen ind i instrumentbrættet, indtil enheden låse i sted. Naturligvis, den antenne og ledninger side af radioen er indsat i instrumentbrættet. Når enheden er fuldt installeret, bør du hører et klik angiver, at enheden er låst ind i instrumentbrættet.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com